20110304

Marató i setmaqna blanca

Dos mitjes per el camí:
  • BCN en 1:31:00. Bon temps per els pocs entrenaments fets i per els problemes amb una plantilla, que em van fer aturar-me fins a 3 cops i acabar corrent amb la plantilla a la mà.

  • Gavà en 1:33:56 amb una tirada de 9km abans, però al km 12 haig d'afluixar per una punxada al bessó.


Passar per la fisio per curar els probelemes sumant a estar aturat durant les darrers tres setmanes, fan que l'objectiu de sub 3h es torni a quedar per el camí. A més de contravenir un dels primers manaments del maratonia, "no estrenaras bambes".



Ho canvio per sortir a cercar la MMP de l'Oscar, fer un sub3h29, amb la llebre de luxe JAG75 i algun amic més. I segur que ens ho passarem bé, explicant-nos "batalletes" i gaudint de l'ambient que donaran 15.075 corredors i el públic corresponent.
Punt de trobada a les 8h al Caixa Forum:


I ja veurem fins on arribo, "alea jacta est".

I desprès de Setmana Blanca, com serà la 1a i darrera, amb la familia hem decidit aprofitar-la, com cal i escapar-nos als Alps per 1a vegada. Dilluns marxem cap a Villard des Lans, un domini esquiable alpi d'uns 125km i un de fons de 110 km on gairebe tot esta obert, per sort aquesta setmana a nevat i força.




I desprès ....

IRONCAT amb la logística solucionada gràcies a l'Oscar... ara falta, a la tornada de les "vaques" fer la inscripció. I si entreno una mica i no em trenco, a per el 10è home de ferro.



I al cap de tres setmanes, cap a aquesta nova prova, amb un perfil de bici dur però que confiem amb l'esperit embrunia per superar-lo i que 3 setamanes siguin suficients per recuperar el físic i la psique.




Fins a la tornada !!!!

2 comentaris:

Cesc ha dit...

Cada cop flipo més amb tú!

jag75 ha dit...

mar meva... molts reptes!
ens veiem en unes hores, ja saps que quan arribi el moment de sub3h, allà mirar´d´estar :)