20110316

Marató BCN 2011

Marató en bona companyia, tot al voltant del gran Oscar (3h43), la llebre de luxe Jordi (3h23), el Sergi (3h31 molt poc entrenat) i el Frank (3h28 molt sòlid i també amb aturada les darreres setmanes), i a més amb la fotògrafa intrèpida, la Montse, o millor dit la "estrujabicings" (no se si havia anat mai tant ràpida una andròmina d'aquestes ;-)))) .

Ens trobem al Caixa-Forum i cap al calaix pertinent amb alguna petita pua inclosa per poder sortir junts.



Pujant per la Meridiana el grup encara estava unit...


Bac de Roda 2a parada tècnica meva i es descompon el grup, Frank i Sergi per davant i per separat, i que es pensaven que anava per davant.

Diag. Mar comença el calvari particular de l'Oscar, l'acompanyem i animem en les seves aturades, va molt tocat, però a la 3a ja a Passeig Taulat, davant de la seva insistència el deixem per no atabalar-lo.

El Jordi a la ronda Litoral vola en quan li dic que jo vaig tocat i que tiri, que em "matarà" amb el seu progressiu increment de ritme... (acabarà a 4 pelats la marató, esta clar que qui té qualitat, encara que la preparació no hagi estat especifica) la té.

Jo a patir a partir d’aquí amb un parell d'avisos a l’isqui dret que em fan regular i passar caminant els avituallaments d'Arc de Triomf (aquí un bon tram) i el de la Catedral.


No té preu acabar la marató compartint-ho amb el teu fill !!! i serà la re.... quan la peque s'afegeixi a la festa !!!!



El resultat molt bo per venir d'on venia i amb molts dubtes la tarda anterior amb molèsties al bessó dret .... però en cursa ves per on el que va donar per "el sac" va ser l’isqui dret... bé, diguem la veritat el que va passar és que la marató em va posar on tocava ;-))))



I desprès, una setmana de descans actiu i vida familiar a Villard de Lans amb 2 dies de fons i 2 d'alpí, a més de passar per la piscina i per unes pistes de trineus on els petits van xalar de valent... en resum un racó molt recomanable. Foto adjunta és l’entrada al domini de fons des de Bois Barbu, el dilluns anterior a la nostra estada.



Felicitar a:

Cesc Sala per assolir la condició de sub 3h i que per casualitats da'quest petit món, ens vam trobar al guardaroba.

Toni Arco per assolir la condició de sub 3h fent la cursa perfecte, doblant les dos mitjes amb uns excel·lents 1h28.

Ferran Heredia per tornar a fer un altre sub 3h.

I al Pep per donar-se el gust i el patiment d'acabar la marató amb el seu germà!!

Simple curiositat: perque el proper any la marató serà el 25 de març, enlloc del 1er diumenge?

1 comentari:

Jordi ha dit...

Enllaçada la crònica d'en JAG75, la gran llebre !!!