20101114

XXXI Cursa Popular CLOT - CAMP DE L'ARPA - VERNEDA



Un dorsal i en plan tranquil? doncs "nanai".

He sortit amb el Carles de la grupeta bolibloc amb la idea de baixar de 47 min, amb la col·laboració de "Mr garmin 47", però passada la pujada cap al km2, i empessos per la GRAN CLACA que ens acompanya en la cursa de sota casa, em possat la directe i a Mr 47 no li hem vist més el pel :-O.
I un cop hem virat per Guipuzcoa, passat el km 5, i segur de que el Carles ja no es podria perdre ;-))) , he possat la directa, i desprès de fer uns 22:30 el primer 5000, el segon l'he fet en uns 21:36, que no esta gens malament amb les dos pujades que tens i, sobretot per els pocs entrenaments que porto.

Al final 44:06 i a fer un bon dinar amb les families, i millor sobretaula.



i ara que?

2 comentaris:

brillante ha dit...

Hey Jordi, gran cursa ahir. La propera et faré jo de llebre.
Noi ets un gran atleta i millor persona però les mates no les portes gaire be. A veure "repite conmigo" 1+1=2, 2+2=4 i 22:30+21:36=44:06 res de 44:56.

Ok.

Jordi ha dit...

De llebre ja en vas fer ahir tu i "Mr 47".. si hagues anat sol em semblà que d'entrada potser hagués anat més tranquil, o potser no sortint més endavant ;-))))

Gràcies per detectar l'error. que per cert no és de sumar, sino de "dislexia escriptora" o com es digui al fet de pensar una cosa i escriure'n una altre ;-OOOO

ah! ja estic inscrit a la mitja de Mataró ;-))))