20090309

evolució reptes temporada 2009 ....



Un cop superat el primer repte de l'any, per els pels i desprès d'adaptar l'objectiu d'un somni de 3h a acabar-la sense entrenament per haver estat lesionat, amb un temps final de 4:08:33.

Ara que fem? Bé, un s'ha d'adaptar a les circumstàncies, crisis + molèsties físiques, i per tant, renuncio a l'objectiu d'anar per 3er any consecutiu a l'Ironcat:



...i més ho sentiré per el fet de no gaudir d'un cap de setmana en una zona ideal per un triatló de llarga distància i de la companyia de bons amics com el Joan Marc, que aquest any si arribarà a Ítaca, com a primer pas per el repte que té per endavant com a futur pare de familia nombrosa.

I bé, ens centrarem en preparar el 1/2 de Calella, ara sense entrenador ja que he renunciat a la programació i consells d'en Joan Freixa , per el moment, fins que l'actual aturada econòmica remeti i recuperem una tranquil·litat o estabilitat que ara per ara no tenim.



..i tot això sense deixar de fer curses de la lligueta championchip.cat, per anar sumant punts deins de la lligueta boliblocaire

5 comentaris:

Carles B. ha dit...

Ens veurem les cares a Calella!!!!!! :-D

Una abraçada!

jag75 ha dit...

ànims Jordi,
a Calella no hi seré però sí en moltes d´aquestes curses de la lliga.
espero retrobar-nos allà.

Jordi ha dit...

Carles, a Calella en veurem les cares i els culs ..... quan em passis com una exalació a la bici .. el repte meu serà retrasar aquest moment el màxim possible ;-)

Jag ens veiem per aquestes carreteres.

Pep ha dit...

Catxis, Jordi...

Jo que et volia veure la cara i el cul a l'Ampolla... En fin, al proper !! ;-)

Cuida't mooooolt!!

Aps!! Et "manllevo" el logo de l'IC... ;-P

Jordi ha dit...

si, volia assolir el 3er IC cosecutiu, però haurà d'esperar .. per econòmia, per estat de forma, per estat anímic,... però si no hi ha res de nou caura en propers anys.

Disfruta de la maratona di Roma i desprès a per l'IC, i si vols podem quedar algun entrenament que jo m'haig de possar les piles per el 1/2 Challenge