20110708

Pel nostre futur: INDEPENDÈNCIA! Manifestació 9J a les 18h



MANIFESTACIÓ 9J

COMUNICAT DE LA COMISSIÓ ORGANITZADORA

Us convidem a la primera manifestació convocada per la societat civil, feta sense subvencions, sense interessos per part de cap partit polític, feta amb l’esforç, les hores i la il·lusió de persones que per davant de moltes coses hi posen el seu amor pel país i només les mou les ganes de veure’l lliure.


Us convidem a caminar amb nosaltres el proper Dissabte 9 de juliol: a les 18 h, a la Plaça Urquinaona, sota el lema:



PEL NOSTRE FUTUR: INDEPENDÈNCIA!


Ara que tot just farà un any de l’històric 10J, i amb una situació que només fa que empitjorar: Què se n’ha fet de la nostra indignació?, del clam per la independència? Algú li ha donat sortida? Algú va utilitzar la mobilització de totes aquelles persones? Els partits, són impermeables al clam per la Independència dels Catalans?

És la nostra voluntat denunciar la nul·la gestió de la presencia massiva al carrer del poble català i demanem a tots els que vam ser aquell dia al carrer, que reflexionem sobre el fracàs de l’èxit col·lectiu del 10J.

Per tot plegat, us convidem a participar amb nosaltres el proper dia 9 DE JULIOL. Per començar units un camí, una nova etapa on els independentistes valents des de la societat marcarem el futur i recordeu: EL FUTUR ÉS I SERÀ SEMPRE A LES NOSTRES MANS.

Records!






Els últims anys la societat civil Catalana ha sortit diverses vegades al carrer per reivindicar les diferents situacions que han afectat i que afecten encara les nostres llibertats com a poble.

Res no canvia, seguim sense poder decidir, i anem veient les conseqüències que això comporta per la nostra cultura, per la nostra manera de fer, per nosaltres, els catalans, que som tots aquells que treballem vivim i estimem aquest país.

Se’ns menysprea la cultura, no podem gestionar els nostres diners, que són el fruit del nostre treball i de la nostra consciència de societat constructiva, se’ns nega el dret a decidir, se’ns obliga a acatar les lleis d’un estat imposat que només té en compte allò que li convé sense mirar ni un moment el que ens convé a nosaltres, vivim una situació constant de submissió i no tenim eines per combatre-la.

Som un poble madur, pacífic i amb seny, tal i com hem sentit a dir tantes vegades, però ja som també un poble cansat, estem tips de no poder avançar, de no poder créixer, de no poder ser lliures i de no poder construir el nostre futur, d’haver de jugar les regles del joc d’un altre.

Tornarem a sortir al carrer per fer sentir la nostra veu, i ho farem com sempre, pacíficament, amb seny, però cada cop amb més força, amb la força de la gent que diu Prou!! I cada cop ho direm més alt fins que el nostre crit esdevingui realitat i no defallirem ocasió rere ocasió, any rere any fins que assolim l’objectiu que cada cop és l’objectiu de més persones. El respecte que mereixem i la nostra llibertat.

Com ens diu el Dr. Moisès Broggi:


PER CATALUNYA, NO PAREU!



Material de difusió