20110509

Ironcat a la cantonada



Doncs això, les dates s'apropen inexorablement, el camí d'anada gairebé és història, els deures que no s'han fet són meres intencions que s'han quedat endarrera en el temps, ara només esperar que la baixada de volum i descans, sigui suficient per arribar en bones condicions.


Per ara el temps no semblà tant dolent com en altres edicions que he participat, per ara dona aquesta previsió:



4 dies i escaig, i allà estarem donant guerra... bé, en 3 i escaig estarem cruspint-nos una bona paella per compensar la "peculiar" dieta que portem en cursa a base de gels i barretes, basicament.

les sessions fortes de la passada setmana:


Dijous 26 km fent la ruta Lliçà de vall Bcn seguint les lleres del Congost i del Bessòs, amb adelantament inclòs a una màquina d'aquestes ...




Dissabte 133 km de bici en solitari, fent la ruta Bcn - La Roca - Sant Celoni - Vallgorgina - Arenys de Munt - Sant Vicenç de Montalt - Mataró - Argentona - Dos Rius - Can Bordoi - Llinars del Vallès - Cardedeu - La Roca - 400m de "suc" de fems a la carretera que ens deixen reboçadets de merda - a la dutxa i la bici al balcó ;-)))


I per descansar, a la tarda, una bona estona amb la mainada al cine, per veure "RIO".

Ah! i a gaudir del Camp Nou per 2ona ocasió aquesta setmana, aquast cop amb el peque aprofitant que l'horari era decent per anar amb la canalla a les 17h - no l'ideal - Encara que l'ambient estaba més baix, els 4 clàssics amb el màxim rival han passat factura a tothom. i sorprenen la presencia de varis afeccionats del maccabi que aprofitant el viatge a la Final Four, possats a fer, es van acostar a l'epicentre blaugrana.