20090521

Setmana 10: 18 a 24 de maig (el dia X)

2h - 3.200 + 0 + 8

Això ja esta... el fet, fet esta, i el que no doncs no, i no cal donar-li més voltes... aquest divendres tarda recollir dorsal, demà probar la bici, i a la tarda a deixar-la a Calella, recollir en David Butxaca, el convidat del cap de setmana i debutant,
alea jacta est

i diumenge a veure si podem aparcar i a gaudir de la festa amb la NII per nosaltres.. i per damunt de tot .... a divertir-se !!!!!!



Dv:
matinada: Natació - 1.300m en 30min. esc(300 variat)+ continuo 5 x crol(25 suau+ 25 forts)+ 500 crol al tran tran i aixecan el cap, cercant boies imaginaries a l'horitzo + ref (50br+50esq+150crol).

Dj:
Cursa a peu – uns 8km en uns 43min
Ruta: Fins can Dragó, 1 voltes al perimetre exterior i tornar.
Sensacions: Cames pesades, però tot i aixins no em trobo incomode rodant un pel per sobre dels 5min/km, i els 2km de la volta exterior els faig apretant una mica, a uns 4:25, amb bones sensacions.

Dmc: Descans
Visita oculista per revisió bianual i recollir bici.

Dmt: Descans i passo per la fisió. Isquios una mica càrregats, però de forma raonable, però ara són els "vastos interiors" dels dos quadriceps els que esta molt càrregats. L'esquerra tindria una justificació per haver corregit la posició de la cala esquerra aquesta setmana, desplaçant el peu cap a l'exterior per deixar-ho simetric amb l'altre peu. Això semblaria que a la llarga és el correcte, a la curta esperem que no tingui que pagar cap gran peatge.

Dl:
matinada: Natació - 2.000m en 45min.
A la tarda porto ala bici al mecànic, a ajustar el canvi i els frens.