20090226

42,195 km de ratlla blava discontinua i temps de pas estimat

Ja tenim la ratlla discontinua escampada per la ciutat, i res millor que un parell de mostres Bac de Roda i Meridiana,






Taula amb el temps de pas estimat, desprès els kilometres em posaran al meu lloc:

Rutòmetre de la web de marató BCN: http://www.barcelonamarato.es/files/perfil.pdf

Recorregut interactiu: http://www.barcelonamarato.es/lacarrera_c.htm#

Post del bloc del Club Triató Cíngles Bertí sobre la ratlla blava: http://triatlocinglesberti.blogspot.com/2009/02/blue-line.html

(Gràcies Presi per el comentari i l'optimisme sobre les meves posibilitats el dia que deixi d'estar "delicat")

20090224

...... la marató a la cantonada i "yo con estos pelos" + Vasaloppet

Ja tenim dorsal... el 980




perquè quan em vaig inscriure tenia el somni d'afrontar el repte de baixar de les 3h, i al cap de 2,5 messos, la realitat és que tinc unes molèsties a la cara externa del genoll que em tenen sense entrenar (no sabem si l'origen esta aquí, a la fascia o en a la part superior del bessó que esta super càrregat) però com les circunstàncies són les que són, i toca ballar la música que toquen, i no em volia perdre la festa per 2on any consecutiu (l'any passat vaig renunciar-hi per estar lesionat)
... em fet una adaptació, i passa a ser fer un sub 4h amb la companyia del presi del CTCB i 10.000 corredors i pico més.

......... i "yo con estos pelos" ...si veniu o veureu ;-)

Eps! el somni continua estant allà, i a pesar dels 192cm i els més de 90kg, continuaré perseverant per assolir el sub 3h !!!!

A gaudir de la diada, i desprès a veure com els hi va als amics que tinc a la Vasaloppet !!!




Per veure resultats:

http://www.resultat.vasaloppet.se/VasaMaps/?lang=en Seguiment sobre unbonic mapa de Google. Trieu Race: Valasoppet Herrar per homes o ValasoppetDamer per dones i last name:cognom o start number:numero de dorsal

http://www.resultat.vasaloppet.se/vasaresult/do/en/result/search Seguimentamb temps de pas i km. Deixant Select race:all races i entrant lastname:cognom

20090206

Manifestació a Berga contra la directiva de foc de la Unió Europea

Manifestació a Berga contra la directiva de foc de la Unió Europea
Manifestació el proper dissabte 7 de febrer a Berga contra la directiva europea que regula l'ús de material pirotècnic.


La normativa europea amenaça les tradicions populars dels Països Catalans

La directiva 2007/23/CE pretén regular de forma taxativa, correfocs, revetlles de St. Joan, falles, castells de foc, etc.. i en el cas de les colles de diables la normativa marca que les colles infantils no seran legals ja que l'edat mínima serà de 16 anys i a les colles grans volen que la distancia entre els Diables i el públic sigui de 9 metres per la carretilla i 15 pel sortidor, cosa que elimina de fet qualsevol correfoc o acte als carrers. Suposa una greu amenaça per a totes les colles de Foc, Diables, Bestiari, Trabucaires i la prohibició de tirar petards per Falles, St. Joan o l'Albà entre altres manifestacions populars, i un atac frontal a les tradicions populrs del nostre país.

La Patum va ser declarada per l'UNESCO, "Patrimoni de la Humanitat Oral i Immaterial". Com podem ser un bé per tota la humanitat amb extremitats de la festa amputades?


Dissabte 7 de febrer a Berga:

16:30h. Recepció de colles.

18h. Passeig Indústria. Reunió caps de colla i caps de Tabalers.

18:30h. Passeig Industria fins la Plaça Viladonal. Inici d’una cercavila amb les besties i grups participant, plantada de besties. Cada colla junta amb els seus tabals.

19h. Entrada a la Plaça de Sant Pere, col·locació dels tabals.

19:15h. Encesa d’un element de bestiari infantil. Encesa d’un grup de diables infantil. Encesa d’un element de bestiari. Encesa d’un ball de diables.Tot seguit, Parlament i lectura del manifest del món del foc, a càrrec de membres de la companyia comediants. Final de l’acte amb un salt de plens Infantil.

Sobre aquest tema a la xarxa podeu trobar més notícies.

20090203

Videos de LA MITJA de Granollers

La mitja per excel·lencia, la de Granollers, aquest any per 2on any consecutiu, en Sergi Grifol, amic i company de feina ha fet un parell de muntatges amb fotos i videos, aprofitant els trams que els va seguir amb la BTT, i passo a annexar el seu e-mail: (que ho disfruteu)

Ah! felicitats Sergi per els bons muntatges.

"Bon dia,
Us passo els 2 videos que he penjat de la Mitja Marató de Granollers del passat diumenge.
Per escoltar i veure en alta qualitat (a casa), clicar sota el video on diu "ver en alta calidad".
Resum general= 3:30 minuts. Veureu a 2 companyes d'Epidor al final del video, a part de Sammy Wanjiru, Marta Dominguez...etc.
Colabora la Sandra en la fotografia i filmació.


http://www.youtube.com/watch?v=oIebxaP6ofo&feature=channel_page

Especial Sammy Wanjiru= 3:30 minuts. Al final em cridaràn la atenció o ... em fitxaràn l'any vinent per filmar la cursa... ja veureu per qué. Us recomano el tros del tunnel on Wanjiru, tot i anar a més de 20km/h, te temps de saludar a la gent que esclata en crits i aplaudiments. (a mi em tremola el pols i tot per uns instants).

http://www.youtube.com/watch?v=l-SxTnqCmLA&feature=channel_page

Sergi"