20071001

El meu llibre de l'estiu 2007, "El quinto día"



Bé, durant les vacances procuro recuperar hàbits de joventut que he perdut, la lectura compulsiva per falta de temps. Aquest estiu va "caure" (millor que no us caigui que us pot fer un bon trau al cap amb les seves més de 960 pàgines) en els meves mans, desprès de varies recomenacions, i realment engantxa aquest llibre.

He tardat més d'un mes, però la darrera setmana reduint els entrenaments a la mínima expressió, vaig assolir la fita.

Un llibre ben documentat sobre el fons del mar, i que té una gran intensitat, que al final es perd una mica, com si no sapigues ben bé com acabar-lo. Durant la seva lectura, coincidint amb les sessions de natació en mar obert feia una mica de "respecte/por" nedar, ja que parla de la "revolta del mar" contra la humanitat amb invasions de mèduses, atacs de balenes, bosses de metà a punt d'esclatar, tsunamis, etc.....

Enllaç amb més informació del llibre: http://www.terra.org/articulos/art01640.html

3 comentaris:

robert mayoral ha dit...

primer de tot felicitar-te per la cursa del diumenge!! he estat amb el pc KO quasi una setmana i m'estic posant al dia poc a poc...una pregunta..tu que nedes prou bé...la segona volta de natació et va semblar més llarga??? pot ser que es moguéssin les boies???

Cesc ha dit...

Ei Jordi!

Jo també em vaig llegir el mateix llibre aquest estiu (vaig trigar 2 setmanes i mitja! intensives) i em va passar el mateix que a tu.
A l'hora de nedar al mar.... no pots deixar de pensar-hi!
Felicitats per la temporada!

Cesc Rubio

Jordi ha dit...

Gràcies Cesc!!!