20071007

Resultat Triatló Olímpic de Barcelona

La temporada de triatló 2007 "c'est fini" amb 2 olimpics i 2 "B's" en un mes i escaig ... fantàstic, recuperant bones sensacions i acostant-me als amics/rivals, vaja si es despisten els passaré el fanalet vermell com ja he pogut fer a les dos darreres curses ...... ;-)


Temps final: 2:20:05
Parcial natació: el 94 en 0:23:45
Parcial bici: el 198 en 1:09:16 a 34,64 km/h.
Parcial cursa a peu: el 177 en 0:47:04.
Natació: sense neopré i en principi acollonit, perque dissabte vaig passar per sobre d'una medusa que nomès vaig notar, i desprès una altre me la vaig "menjar" amb la mà. Però avui l'aigua estava neta i no n'he vist cap ni "atropellat. Bones sensacions nedant, sempre per l'exterior, fugint de les aglomeracions i els cops.
Bici: dur i patint tota l'estona, com ja preveia amb els 35 canvis de ritme (7 revolts/volta del circuit). Aguantant una estona els grupets però al final sempre em despenjava. Aqui haig d'agraïr la col·laboració d'en Dani Canadell que "ha tibat" de mi durant gairebé 2 voltes, fins que ens ha atrapat el grup d'en Carles Bou i aqui ja no he pogut aguantar més. Al final de la 4a volta m'atrapat un grup amb diversos triatletes del CN Sallent i en Gami, però tampoc els he pogut aguantar la roda... falta de força i llavors les cames ja anaven més que tocades. Eps! a l'estació de França teniem "l'entrinandu" o potser seria més correcte dir en Ferran "el estudiante" donant anims i aprofitant per fer un recès en els seus "estudis d'opos."
A peu: aguantant el tipus, controlant les distancies amb l'Andreu i el Francesc, rivals que habitualment em guanyent però avui no m'han pogut rebassar a la bici, i llavors no han pogut remontar. I sprint final a saco, perquè un trialtleta que he revassat just abans d'entrar a pistes m'ha volgut passsar a 100m de la meta esprintant, i això no és fa !!! a més davant dels amics i la familia no em podía permetre que em passes, i no ha passat, i gràcies a això he guanyat una posició més sense voler, al rebassar un altre triatleta quan estava a punt d'entrar a meta.
i ................. no em puc deixar de .....
donar gràcies a la millor claca del món mundial:
Jan, Xènia, Nil, Anna, Miguel i Rosa
......... no heu parat en cap moment d'animar-me i ja us sentia abans d'arrivar a la zona on estaveu. Gràcies que amb aquests anims es fa més suportable l'esforç.

4 comentaris:

robert mayoral ha dit...

enhorabona per aquest final de temporada tan intens!!! i molt bona cursa, sobretot a l'aigua...agafant sensacions per l'estret!!

Gabriel ha dit...

Felicitats company per la cursa. El millor de tot el posterior jalar amb entrega de premis inclosa.

Salut

Ironyoyito ha dit...

Moltes felicitats, per la cursa i també per aquest espectacular final de temporada. Me n'alegro molt que tornis a estar "on fire".

Salut

Jordi ha dit...

Gràcies nois, amb amics i "rivals" com vosaltres és més fàcil motivar-se per entrenar i intentar millorar.