20101227

Setmana 52 (20 al 26 desembre)

Desprès de fer repos i passar per la fisio per reparar les destrosses de les 6h/60,5km de la setmana passada - amb el balanç de les cames càrregades i el soli dret inflamat, que l'anirem tracatnt a base de fred i estiraments - aquesta setmana he tornat a sortir a còrrer.

Divendres 24: 800m de natació variada amb sensacions dolentes però si fa dies que no toques la piscina, és el que sol passar.

Ds 25: Per falta de quorum i per no anar sol descarto acostar-me al Pantà de la Baells, i ho canvio per 53 minuts de cursa a peu desprès de veure passar el papa Noel per el terrat, i deixar-nos uns quants detalls.

Dmg 26: 9a Cursa del Riu Ripoll (Sabadell), 10 km en 43:20,9 que no esta gens malament per el que porto entrenat.



Allà ens saludem amb el Miquel Morales, Robert Mayopral i David Aleu, a més d'escalfar amb l'amic Carles Folguera, que fa uns bons 41:42, en el seu camí cap al seu debut en marató a Bcn, previst per aquest proper 6 de març.
La cursa, aquest any passa dels 9,2km fins als 10km al sortir des de les noves pistes d'atletisme cobertes de Sabadell/Catalunya i acabar donant una volta a les pistes exteriors de la J.A.S. Recorregut en un 75% per terra, i amb mínima presencia de fang, a diferencia de l'any passat. Temperatura freda, uns 6ºC però que amb el solet es podien suportar malgrat l'aire fred que corria per la llera del riu. Fins i tot, cap al final, m'he tret els guants perque em començaven a sobrar.




Resultats 9a cursa riu Ripoll i fotos.

1 comentari:

Miquel Morales ha dit...

Bones festes company! Ens veiem a BCN!