20101213

Cop de cap fet !!!La rauxa pot al seny i tornaré a prendre part a les 6h de corredors.cat, a Can Dragó, per 3er any, amb aquests reptes:
  • Desfer l'empat,1 cop acabada i l'altre retirat per lesió,

  • superar els 60km, el 1er any em vaig quedar a menys de 800m,

  • i per sobre de tot, intentar gaudir de la tarda sortint sencer.


Ara falta acabar de definir la tàctica (s'accepten suggeriments, i si són assenyats millor), d'entrada no sortiré com l'any passat a 5min/km, i seré més prudent, intentaré anar a 6min/km i introduir blocs d'entre 10' o 15' a ritmes de 5min/km, per canviar rutines i fer coíxi per possibles visites a l'amic Roca, que entre la durada i les meves característiques físiques segur que n'hi han ;-)) .


I s'esta couent amb els amics que sortim a patinar, escapar-nos el divendres nit a fer la ruta habitual de l'APB però que aquest divendres dediquen a recaudar, també fons per la marató de TV3:I preparant la ingesta del període de Nadal, res millor que passar les festes corrent la matinal de Sant Esteve ;-)))) Una altre inscripció feta desprès de la bona experiencia de l'any passat en una cursa passada per el fang.
Res millor que fer alló que ens agrada,
amb l'afegit de col·laborar amb la
Marató de TV3
, i retornar quelcom a la societat,
almenys un cop a l'any essent solidaris és millor que res.
Si possem el primer granet de sorra,
desprès pot venir el segon,
i .....

2 comentaris:

robert mayoral ha dit...

allà ens veurem altre cop....

Jordi ha dit...

doncs si, i ja t'aniré animant cada cop que em doblis, que amb la progressió maratoniana que estas seguint ... fas por !!! ENHORABONA!!