20101210

Mitja Marató Ciutat de Mataró 5des 2010

Per n-èssim any hem repetit participacio a la mitja de Mataró i amb l'objectiu de portar al meu germà a fer 1h45. Bé la veritat, que aquest any no ho consideravem gairé seriosament la factibilitat d'assolir el resultat, però sigui per sortir sense la pressió de la marca, per la temperatura del dia, per el mínim vent o per el que sigui.. el resultat va sortir:



i amb uns parcials molt solids com es pot veure aqui:



Felicitats germanet, si ja t'ho dic, tu tens la qualitat i jo el cap (millor dit ja tinc totes les neurones fosses ;-))) ).


I per acabar els dies de festa, i tancar el cercle de "festejos" derivats del 40 anniversari de servidor, el dimecres per la tarda vam anar a Montmeló a provar un Ferrari 430.

Unes fotos de les "besties" que hi havien per allà:





i desprès de que un instructor ens dones dos voltes amb un Mitsubishi Evo fent-lo volar, tot lliscant de revolt a revolt, tot explicant-nos les referencies a tenir en consideració. va tocar l'hiora de donar LA VOLTA amb el FERRRI 430, i nens quina canya de cotxe i malgrat el poc que en ser, tant de conduir en circuit com de portar una eina d'aquestes, vaig gaudir-ne i molt!!!! :



Gràcies familia !!!

I que curt que és el circuit dins d'un F430 comparat a fer-ho en bici i corrent que no s'acaba mai la volta, per acabar el cercle al circuit, ara toca fer-ho sobre patins ;-))) ... properament !!!