20101212

"trata de arrancar" hdfcat!

Desprès d'una setmana de fer el gos i tenir que renunciar a la patinada "clàssica" dels dijous per pluja,... per fí, el divendres vaig engegar el cos...

Divendres, patinada per Bcn amb en Carles per Rogent, Rbla. Guipuscoa, Rbla. Prim, Forum per dins (parc obert fins les 22h), le+lera drta del Bessós i tornada per Diagonal Mar. 1h 45min i uns 15km, a ull. Descobrimen de rutes alternatives i bars de tapes per properes sortides, que l'home no viu només de verduretes ;-)))

Dissabte, 51min per fer gairebe 11km, apretant i fent algun km per sota 4:30.

Diumenge, 18,3km en 1h45 per Collserola amb el superguia Carles. Sortim del pàrquing del pla de les Ventoses, pujada dels "matamatxos", pujada del camp de tir, fins ctra Arrabassada, baixada per el viver de ¿Can Borni? i fins la ctra de les Aïgues, per desfer el camí i tornar cap al cotxe. Sessió fantastica i per zones desconegudes per mi.

(Recorregut del dia descàrregat per en Carles: http://connect.garmin.com/activity/59465413)

I desprès per acabar de recuperar una mica de patins en línia, acompanyant el Nil en bici.

2 comentaris:

Valen ha dit...

Os he visto muy bien. Bueno el Carlos no tanto con los calcetines de abrigo.

Para publicar lo del Garmin en el blog puedes poner el enlace que sale en la web de la actvidad donde pone <> incluir, debajo del mapa.


Y por último creo que tenemos los mismo patines.

Saludos

Jordi ha dit...

Gràcies per la info i fins la propera.

Ah! els patins són uns Fila Thetis Pro. i a veure si t'engrescas un dijous nit i t'afegeixes a la patinada amb el Carlos.