20090518

on esta l'èxit? i el "tappering"





on situo l'èxit d'aquest repte personal .... l'èxit principal és poder estar a la línia de sortida, utilitzant una de les darreres expressions incorporades per en Nil, arribar és "bombissíMMM", i la resta és jugar per jugar, però com que forma part del joc, i no deixem de competir contra nosaltres mateixos i algun que altre amic.... el meu ventall va des de les 5h22min a les 6h13min... ventall molt ampli, però com un no es un profesional, i com, tant les condicions climàtiques com les sensacions del dia/estat d'ànim/regeneració darrera setmana, també juguen, doncs a mi em surt aquesta furquilla de temps.

I des de diumenge a ben dinat, vaig iniciar el "tappering" alimentari amb aquest pijama......

o això és "antitappering"?

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Si, m'ho va semblar que erets tu!!! T'he vist entrenar força això vol dir que has fet els deures!!! Ens veiem aquest cap de setmana!!
I sigues optimista! jo aposto per ella.

Jordi ha dit...

Vist d'on vinc, i l'entorn laboral de crisis, ietc,etc.. puc estar content, vaja molt content de les darreres setmanes.

Gràcies i anirem a per l'optimista!!!

Jag75 ha dit...

L´ÈXIT... difícil paraula però que crec que tu ja entens on radica.

disfruta molt el diumenge i estic convençut que ens aproparem al Jordi optimista ;-)

Jordi ha dit...

Gràcies Jordi

Diumenge intentarem que el despertador no falli, creuar els dits per trobar aparcament a Calella, que la cremallera del neopré no falli...... i assolirem l'èxit de sortir i desprès a gaudir com "enanos" del mar. la NII per nosaltres i a còrrer tnat com pugui ;-)