20090512

Setmana 8: 4 al 10 de maig (i baixant)

8h58min - 1.200 + 154 + 30 + 1,5h patins en línea


Només falten 12 dies per tornar a estar a la línia de sortida d'una prova de llarga distància, gaudint del privilegi de poder participar i viure un dels reptes esportius que més m'agraden. Altres no ho entendran, per allò de quina gràcia té patir, però té el seu encant, "unnoseque" que fa que a l'endemà ja estiguem cercant una altre prova encara que a l'acabar penséssim que mai més ho tornaríem a fer, el fer-te sentir viu, .....

D'aquesta setmana destaco en positiu el fet de dos díes entrenant amb gent, és tant diferent, dur igual el matinar i acumular km, però mentalment és una mica menys exigent perquè a estones vas xerrant i això permet relaxar una mica el cap, i en negatiu la tendencia a la baixa de la natació, però com que és el sector menys determinant, tampoc és crític per assolir la condició de "finalitzador".



Dmg:
Bici - uns 80km en 3h10min, 25,2 km/h,
Ruta: Bcn - fins Cardedeu, passant per dins del poble, desfem camí, i a Montcada torno endarrere fins Sant Fost (faig una volta al tontodrom de Montcada), per tornar a girar per anar cap a casa.
Sensacions: cansat i sense acabar de trobar-me a gust sobre la bici.
Sortida matinera amb el Pep, i un altre cop accidentada, avui tinc la roda del davant desinflada i ho detecto quan ja estic sobre la bici... corrent cap a casa, canvi de roda, inflar i apali rapidet que ales 7:30 havia quedat amb en Pep, company del CTCB i gamilliguero, a la benzinera de Can Zam. Sortida "relaxada" a un bon ritme per els dos "membres de verano azul" que som ;-) , i on parlem de tot a més d'algun aviram que divisem a darrera hora.

Ds:
Transició. Bici - 74km en 2h45min, 26,9 km/h. + cursa a peu – uns 11,5km en 1h01min
Ruta: Bici fem la part del recorregut del Half Challenge de Calella sortint des de Premia de Mar fins just passat "l'alt de Sant Pol" i desfem el camí fent la volteta fins Dosrius. I la cursa a peu la fem per el passeig marítim, des de Premia fins passat el port del Masnou.
Sensacions: Bones, acabant cansadet i amb dubtes de si aguantaré un ritme de 5min/km a la 1/2 marató.
Sessió fantàstica organitzada a casa seva per l'Enric, company del CTCB, i amb l'Emili del Rayo Team. Amb unes fantastiques transicions amb teca i beguda inclosa. Encara que l'inici ha estat intens, entre intentar trobar un lloc per el cotxe, i que al descàrregar la bici em trobo la roda de darrera desinflada... canvi ràpid de camàra, inflar i surto volant cap a casa de l'Enric. Un cop a la carretera, ens trobem a Mataró la gent del Triatló Mataró que s'incorporen a la carretera,.. nosaltres a roda, i com van aquesta gent, amb vent de cara a 31km/h inicialment, però el ritme va incrementant amb puntes de 40, i aixins fins a Canet on quedem tallats. Allarguem fins a la pujada de Sant Pol, i aprofitant l'amplada allà girem. Fem el bucle cap a Dosrius, i on cal esmentar la zona perillosa per les tapes de claveguera enfonsades que hi ha en el tram de baixada entre Argentona i la NII, que a més a més, al ser un tram estret, crec que pot ser un dels punts perillosos del circuit.
I la cursa a peu, amb la calor es fa "durilla" amb trams puntuals arribant a rodar a 4:50.

Dv: Descans
Natació - No em llevo. I per la tarda la dediquem als peques, que un torna de colonies i l'altre no hi anat per malaltia, però ara ja esta gairebe al 100% de forma per donar guerra ;-)

Dj:
Cursa a peu – 10,51km en 51min18s20min a 5:07 + 20min a 4:42 + 13:15 a 5:39. ppm mig 154 i max 172
Ruta: Per la llera del Congost entre Granollers i Montmeló. I acompanyat, o millor dit, atravessant molts/masses núvols de mosquits... vaja algun va ser fins i tot font d'aliment per la sessió.
Sensacions: Costa molt el bloc ràpid que he improvisat per introduir més intensitat a la sessió.

Dmc:
Cursa a peu – 8 km en aprox 41min
Ruta: Fins Can Dragó i allà donar una volta per tot el radi exterior que fa uns 2km.
Sensacions: Rodatge comode amb 3 apretades d'uns 30" a fons, al ritme dels Beetles. Avui li he tret la pols al mp3 que tinc o millor dit, el "tragapiles". Curiosa l'imatge dels carrers amb aglomeracions de gent als bars, amb part de la gent a peu dret, a les terrasses, mirant des d'allà el partit.... avui deuen estar tots rebentats, desprès de 93 minuts, de tensió, a peu dret ;-) I la crisis es reflecteix en que la gent té ganes de celebrar coses, i jo crec que això explica les aglomeracions a Canaletes i els petards i clàxons que s'escolten durant unes quantes hores a la nit.

Dmt: Descans
Fisió a descarregar per la tarda, on confirmem la tònica darrera de quàdriceps dret (vast extern) i isquiotibial esquerra càrregats, però a més s'afegeix el quàdriceps esquerra, especialment el vast intern. La questió és: hi ha algun desequilibri?, que fins que no en detectem l'origen, m'estarà "dan pel sac"?, o potser és un defecte de fabrica? i per tant, sempre m'estarà "dan pel sac"... carpe diem ....

Dl:
Natació - 1.200m en 30min. Sessió variada amb crol, braça, esquena i alguns llargs amb pull-boy, i suau per regenerar i ajudar a asimilar el volum del cap de setmana llarg darrer, on vaig sumar gairebé 4h cada dia.

3 comentaris:

Jordi Gonzalez ha dit...

Totalment d'acord amb lo de que entrenar amb gent és més agraït, jo porto tot l'hivern entrenant sol, i la veritat hi ha dies que se'm fa força dur...avantatge, que sempre vaig al ritme que més m'agrada, inconvenient, que de vegades no apreto prou...
Salut i ànims en els darrers entrenaments!!

SanTiago Pons ha dit...

Ànims Jordi, ens veiem a Calella!pim pam i a ritme es va a tot arreu ja ho saps!:-))

Jordi ha dit...

Idem Jordi, sort en els darrers preparatius i adisfrutar de la brisa de LZ !!!

Doncs allà ens veiem Santi, i espero que el PIM, PAM, pim, pam vagi sortint, i ràpid a poder ser ;-)