20080718

Diploma Roth 2008

5 comentaris:

Mariona ha dit...

Quin diploma més xulo!! Seràs diumenge pel tri de bcn? Encara no ens coneixem!

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

Una altra vegada m'has destrossat la meva marca!! Felicitats!!

És diploma digital? és estrany que no surti la foto al creuar la meta, la imatge és del passadís quan vas cap a la carpa, no?

Jordi ha dit...

Mariona:
haurà de ser en un altre ocasió... aquelles hores espero estar dormint content desprès d'haver disfrutat del concert del Boss la nit de dissabte i aprofitant que les peques hauràn dormit a casa dels iaios ;-)

Kevin:
si és digital i on tu dius. Suposso que no la fan a l'arc de meta perqué el rellotge no possa el temps real per el tema de les sortides per series... però tot digitalemnt és corretgible. ;-) Al 2003 vam comprar la foto del Lothar Leder guanayant i vam fer un fotomuntatge per tenir la foto que tu suggereixes.

FRANK JIMENEZ ha dit...

ei enhorabona jordi, vec que les lesions queden enrera. Com tu dius ara a descansar i gaudir de la familia i l'any que ve ja veurem..

Jordi ha dit...

Gràcies Franck!!! he estat de sort de caure en les mans de l'equip Carabén (podoleg) i Sole (fisio) ... i vanviant plantilles per una falca de 4mm a la cama dreta, i sumat a massatges 1 cop per setmana/quincenal ha funcionat a les mil maravelles.