20071118

Triatló Blanc 31 març 1996

... amb la super Mendiz i un acople Profile



amb esquís d'escates de lloguer

darrera edició d'aquest Triatló Blanc, en format clàssic:

  1. Cursa a peu per els carrers de Vielha: 10km.
  2. Bici de carretera Vielha - Plà de Beret: 30 km.
  3. Esquí de fons per elPla de Beret: 10 km.
(les distàncies son estimades ja que no ho recordo)


Aquesta va ser la meva 1a cursa de triatló blanc i darrera per ara, amb viatje amb la "super vanette" de l'amic Gami, estada a l'apartament de l'Alfons a Vielha, a més de l'Albert, entre d'altres,.... però destaco aquests tres "subjectes" ja que entre d'altres virtuts i ser amics meus, són els que em van introduir en el món del triatló, les curses a peu, etc... gràcies.

Com les fotos demostren, era el 3er dia que em calçava uns esquis de fons estil clàssic, quan l'habitual és fer aquestes curses amb esquís de patinador, per ser molt més ràpids, clar, si el que els porta els sap fer córrer i la forma l'acompanya.

I si no m'erro vam quedar 3ers per equips de Catalunya, amb l'equip SESUPC (Servei Esports Universitat Politècnica de Catalunya).

3 comentaris:

brillante ha dit...

Aixo si que son fotos. Quina fila que fas. El millor es el material esportiu de l'epoca. Quin polo d'escalador. Ja es podia veure el gran futur de triatleta que tenies per davant. JE.JE...

Brillante.

(Per cert aquest mati entreno llarg amb Titin a la carretera de les aigues 17,5 Km. La 1/2 ja es aqui.) No hi poso accents per un error a la configuraci´´o del teclat.

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

quina epoca aquella, i quin material, que rapid evolucionem. De tri blanc, no n'he fet mai cap, però el 96 va ser l'any del meu debut en un triatló, a Banyoles

robert mayoral ha dit...

llàstima que jo no tingui les fotos del meu primer tri blanc.... quin fart de riure!!