20071107

Canvis de club i novetats

Canvis per la nova temporada

  1. Triatló. Canvio el CN Sallent per el Club Triatló Cingles de Bertí, per unes condicions més favorables a les meves circumstàncies personals actuals. En poques paraules, anar sumant amics en la família del triatló. I al nou club, a més, coincidiré amb uns quants gamilligueros.
  2. Curses a peu. Uns quants pares de P4 hem creat la grupeta Bolibloc per fer entrenaments conjunts i preparar una marató per el 2009. Les 1eres passes ja estan donades corrent curses de 10km, el proper serà fer una mitja marató i per el 2009 una marató ... quina? New York? Frankfurt? Bcn? ....
  3. Natació. Per 1a vegada em federaré en Màsters .. i és que si hem d'assolir el repte 2009, potser que ens el comencem a prendre seriosament i preparar-ho "comme el faut". Si no hi ha res de nou, nedaré per el CN Poblenou, que són amb els que nedo els 2 a 3 matins a la setmana que no m'adormo o no estic en període de repòs. En marxa la llicència per el CN Poblenou.

Novetats al bloc
A la barra vertical de la dreta trobareu una nova llista, "webs de natació", centrada en les travesses de llarga distància i en les competicions Màster. No serà res més que una recopilació de webs i blocs per poder preparar el repte del 2009 amb més possibilitats d'èxit.

4 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Jordi,em toca ser solidari i acompanyar al Lluis a fer proves a Valencia,jejeje ... aqui ja no ens hi voldràn!jejeje... que tal va tot Sr?

robert mayoral ha dit...

molt bé doncs coincidirem a les competis de màsters també...prepara't per flipar!!

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

quantes novetats! deus ser el tio amb més canvis de club que conec..

per cert, quan val federar-se en natació per poder còrrer alguna cursa de màsters?

Jordi ha dit...

Santi, que vagi bé per Valencia.
;-)

Robert, a veure si és aixins, encara que ja veurem com ho combino amb tants fronts oberts.

Dani, ja pot ser que jo tingui el record de nro de clubs. I la llicència masters em costa 35€.