20071113

200801. Setmana 12 al 18 nov07

Han passat 15 dies de la marató, amb la que vaig donar per tancada la temporada 2007, i desprès de 15 dies de gairebe no entrenar, torno a arrancar encara que tocat, i per això possem a zero el comptador i s'inicia la setmana 1.

Els objectius s'han d'acabar de perfilar, donat el canvi de data de l'Ironcat, el donar-me d'alta en masters de natació, i la falta de calendari de duatlons i triatlons de carretera del cicuit català 2008.

Dmg 18.
Vaig millor però coix. A veure com evoluciona i a esperar el dilluns per acostar-me fins el fisio.

Ds 17.
Descans, esmatxada de bàsquet i lesionat. L'abductor esquerra a dit prou. He notat una punxada al fer el darrer impuls per fer una esmatxada, que l'he fet per cert, però desprès ja no he pogut caminar amb normalitat. Al vespre pomada d'arnica, i a fer bondat. Ara toca paciencia. I dos conclusions:
  • no tornar a jugar mai més a bàsquet a excepció de fer un 21 o tirs lliures, però res de saltar ni córrer darrera la pilota ( i això que ll'únic que vaig fer és dos esmatxades .. deu ser l'edat),
  • l'abductor treballa molt, no hi ha moviment que fassi en que no me'l noti.


Dv 16.
6:40h. Natació, 1200m - 30'. 300 esc variat + 2 x (200 pull+200normal)+100 ref. tard, però al final em llevo i vaig a treurem "la son de les orelles" i "activar-me".

Dmc 14 i dj 15.
Descans. Continuem amb aquest ritme, quan no és la feina, és la logística familiar, i sino una tertulia sobre el llibre 39+1,...qualsevol excusa és bona quan arriba el fred i on s'esta millor és al cau.

Dmt 13.
Descans. Davant les molèsties que persisteixen, tot i que s'han reduit, deixo còrrer la 1a sessió de peses en molt de temps, que aquest any introduirem a la planificació per complementar la preparació per la nova temporada.

Dl 12.
21:20h. Cursa a peu 7,5km - 40’. Rodatge amb molèsties a l’abductor i a l'isquio dret.

3 comentaris:

robert mayoral ha dit...

jo volia començar a fer alguna cosa aquesta setmana, de fet alguna coseta he fet, però seguiré descansant fins a completar les 3 setmanes, estic molt i molt tocat encara!!!
ánims i a per L'IRONCAT, en mig ens veiem a Mataró!

SANTI PONS ha dit...

jordi, millora't, que volies imitar al vice carter o que?jeje ... millora't que aviat s'ha de tornar a engegar fort! anims

titín ha dit...

Com passen els anys, segur que en l'època de la foto els abductors aguantaven una esmaixada.
A cuidar-se. Millora't.