20090407

Setmana 3: 30 març al 5 d'abril. "el cul del mico"


7h37min - 1.450 + 107,1 + 21,1 +1h patíns

Dmg:
1h de patíns en línia amb la dona, el meu germà, mentrès els nens corrien per allà amb les bicis i a estoens amb els patíns, fent tècnica, o millor dit intents de pràcticar tècnica, com la frenada en “T” o equilibris amb una sola cama.
I la resta del día, aprofito qualsevol banc o paret, per anar estirant les cames, que estan “fetes caldo” especialment el biceps femoral esquerra.

Ds:
Bici – 107,1 km a 20,9 km/h en 5h07min. Cad mig 71 i max 112.

Ruta: Bcn, La Roca, Canovelles, Caldes, Sant Feliu de Codines, Moià, Calders, Artés, Cabrianes, Sallent, Balsareny, Navàs i Gaia (on hem fet dinar familiar).
Sensacions: Fins a Canovelles vaig bé, còmode, però camí de Caldes, amb els tobogans, ja començo a patir. No vaig cap a Bigues perquè no tinc clar el creuament a agafar i segueixo per el camí que ja conec fins a Caldes. Les rampes camí de Sant Feliu em maten, i un tros més amunt del Cim d’Àligues haig d’aturar a fer un “kit-kat” mig apajarat. Aquí ja veig que he començat a menjar massa tard, ja passat el km 40. Les rampes fins Castellterçol se m'han fet eternes, i desprès Moià també esta allà a l’horitzó i semblà que mai acabo d’arribar-hi.. bufff!!! Sort que el tram fins a Artés és en baixada i puc “recuperar-me” una mica. A Artés truco a la família, que arribar, arribo, però més tard i que la he cagat calculant els km, ja que llavors ja portaba els 87 que jo havia calculat. Cabrianes, passar per el camí dels horts de Sallent on havien passejat unes quantes vegades amb els iaios, per Sallent passo a la vora de casa de l’avia ... quins bons records...... Agafo l’antiga C-1411, ara “tota” per els ciclistes, ja que la majoria de cotxes passen per la nova autovia....... estic mort, al final de la rampa de les Potasses de Balsareny, ... bíceps femoral cama esquerra diu que esta ales ultimes, comença a fer mal, intento estirar la cama esquerra i tinc un inici de rampa al quàdriceps esquerra, i desprès el mateix amb la dreta ...........tot això amb uns 10 km per acabar encara. “Piano, piano vai lontano”,.... i amb més calma, que ja era difícil amb el ritme baix que portava, encaro el tram final, amb la sorpresa dels darrers 5km, amb les seves rampes fortes per el meu lamentable estat. Allà estava el meu pare càmera a la mà esperant l’arribada del seu “inqualificable fill” (em semblà que encara no sap com li he sortit exines), i amb la garrafa d’aigua, per improvisar una “dutxa-garrafa”, fresca de collons, però molt agraïda quan estàs fet caldo. I evidentment d’aprimar-me, res de res, perquè em vaig fotré el dinar dels adults i part del infantil ;-) amanida catalana, macarrons i sopa galets del menú infantil, i carn a la brasa.
Ah! M’oblidava, el cul com va acabar? Doncs per les molèsties deuria tenir el mateix aspecte que els que tots hem vist als micos al zoo ;-)

Dv: Cursa a peu – 10,5 km en 56min
Circuit blau marcat entorn al riu Congost a Granollers

Dj:
Natació - 1.450m en 35min
esc(100c+100b+100e) + 3x(200 pull + 100 peus) + 500 c + ref 2x(25b+25e). Dins del bloc de 500m, faig el 1er 100 a 1:48 i el darrer a 1:52 (Falta molta feina per l’objectiu de consolidar un temps de 1:34/100 sòlid que garantiria fer en menys d’1h la natació d’un IM)

Cursa a peu – 10,6 km en 59min
Ruta circular fins la platja.
Sensacions: Començo amb molèsties al tendó rotulia que desapareixen un cop estic escalfat. Resta sessió bé, estirant bessons abans, durant aprofitant algunes aturades als semàfors per trànsit, i al final, juntament amb la resta de grups musculars.

Dmc: Descans

Dmt: Descans

Dl: Descans

4 comentaris:

brillante ha dit...

Com a mi m'agrada! Ara si que has agafat l'esperit de la Grupeta. Poca constància als entrenos (mesos sense entrenar i de cop una pallisa), menjar en abundància i a poder ser poc sa (molts greixos i colesterol). Ja només falta convencer d'aquesta filosofia al Coyote. A Canovelles marques tú el ritme? Je, Je...

Jordi ha dit...

Començem per el final,a canovelles ja veurem que passa, per ara si hagués de fer una jugesca, la faria per tu ;-)
Respwecte a la manduca, sempre he menjat de tot, però amb els anys si que hauré de començar a canviar ja que ara baixar pes, costa "un ou i part de l'altre", deu serr cert allò de que els biorritmes canvien amb els anys ,-)

I al coyote, em semblà que ho tenim "xungo", ja que és l'esser metòdic per excel·lencia.

Jordi Gonzalez ha dit...

Ja veig que t'ho has agafat seriosament això d'entrenar, vigila que ja saps que no és sà, jajaja!!
Ànims i energia des de la Costa Brava!!!
Força i Honor!!!

Jordi ha dit...

Un altre Jordi i optimista !!!! 7h són mínims per qualsevol cosa de les que ens agrada, però veiem l'ampolla mig-plena i a gaudir del que es pugui fer. I tu fot-licanya, que aquest any, anabes a LZ no?