20090322

Setmana 1: 16 a 22 març. Treient el cap


4h50min - 0 + 78 + 18 + 1km patins en línea

Dmg 22: Transició. Primer faig la ruta en bici d'ahir, però en l'altre sentit, i m'han sortit uns 39km a 23,6 km/h en 1h39min . I desprès cursa a peu uns 45min per fer uns 8,2 km per la ruta Berga- Avia - Fibresa, ruta mixte amb trams de terra i asfalt, i els seus petits desnivells que els meus quàdriceps han "patit".

Ds: Bici de carretera per el Berguedà amb en David Butxaca. Ruta circular: Berga - Espunyola - Casserres - Puig-reig - Gironella - Cal Rosal - Berga. Ens han sortit uns 39,5km a 23,5 km/h en 1h40min.
Per la tarda ens posem amb els peques una estona els patins en línia, 3er cop, per anar progressant i en el meu cas provar amb el fre canviat de patí..i semblà que si apreto més la bota les sensacions de laxitud del turmell dret disminueixen.

Dv: 0

Dj 19 març: Cursa a peu, uns 47min per fer 10 km per a Ctra Aïgues amb el Marcel Zamora (veure post anterior per més informació).

Dl a dmc: 0 de 0

No va començar bé la setmana, però acaba de fàbula, i es que no hi ha res com entrenar amb bones companyies i amb sol!!!

3 comentaris:

SanTiago Pons ha dit...

No truquis no quan vinguis! jajajajjaa... va, acaba de treure el cap! a mi no se'm veuen ni els ulls encara! una abraçada

Jordi ha dit...

Et feia per Banyoles donant voltes!!!

Els dos propers caps de setmana estare per allà dalt, i ja et trucaré.

SanTiago Pons ha dit...

Truca truca que hi hauran kms i metres si Déu vol!:-)