20090319

Entrenament amb el Marcel Zamora gràcies a Recuperat-ionAvui s'ha produit la trobada mab el Marcel Zamora i els altres afortunats del sorteig de Recuperat-ion, en Paco i en Mia.

Sessió suau per el Marcel, no l'hem volgut apretar ;-)

Bé, 10km a la Ctra de les Aïgues una mica per sota de 5min/km (per mi de sobres), per ser el 3er entrenament serio des de la Mitja de Terrassa, si conto la marató i una sortida de 45' "a trote cotxinero" ;-)

Hem aprofitat per conèixer curiositats, plans de futurs, fixos de sortida.... i el seu calendari d'aquest any: amb 3 IM's el mudial en distància DO i potser un 4art IM si mentalment encara es troba en força desprès del Challenge de Calella:

*** Juny: un challenge a França amb el McCormack (1/2 IM)
*** Desprès el IM Niça ( a per la 4a victoria)
*** Embrunman a l 'agost... aper la victoria.
*** Challenge de Calella a l'Octubre (aqui coincidirem ;-) )
*** Mundial Doble Olimpic a Perth - Australia.
*** i si li queden forçes és quedarà allà per còrrer el IM d'Australia.

Ja estic cansat de només pensar-hi.

Ah! té web amb bloc per si voleu xafardejar: http://www.marcelzamora.com/blog.html i de fet la manté al dia ja ha penjat una foto dels tres afortunats que hem pogut escapar-nos a la Ctra de les Aïgues, i que com veieu ja li he "agafat".

Gràcies Marcel per l'agradable estona pasada i per la foto. (ah! i per còrrer tant a poc a poc per el teu nivell)Eps, i per arrodonir la jornada petem la xerrada amb entrinandu del club dels "rocola" que estaba per allà rodant amb la "rocola" i desprès amb el Jag75 que se n'anava a rodar una estona a peu.

Tarda perfecte, Ctra Aigües, bona companyia i retrobar amics!! petites coses com aquestes són les que fan la felicitat!!!!!

2 comentaris:

jag75 ha dit...

jordi,
un plaer retrobar-nos.
recorda, has d´apuntar l´objectiu de les sub3h.
un abraçada

jordi

Jordi ha dit...

Apuntat esta i amb foc!!!!

Ja en parlarem que per preparar-ho necessitaré la col·laboració de corredors solids com tu i el Ferran.

Ara a preparar el 1/2 aquest que aniràs a fer. Sort!!!