20080414

"Mañana lo dejo"

No volia deixàr de recomenar la lectura d'aquest llibre real i cru, amb l'autoretrat de la vida esbojarrada d'un waterpolista d'elit, en Pedro García (Campió Olímpic al 1996 entre d'altres èxits) que simultaneja l'esport d'èlit i el món de l'alcohol i la droga, la seva lluita per deixar aquesta doble vida, i l'èxit assolit, que malhauradament no semprè s'assoleix.MAÑANA LO DEJO
Confidencias de un campeón olímpico que venció a las drogas y al alcohol
autor: PEDRO GARCÍA AGUADO
editorial: BRESCA


Per més informació pulsar: dossier

3 comentaris:

TRI-CAS ha dit...

Nos veremos en el IC y daremos guerraaaaaa!!!!!

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

No em sonava de res en Miguel García, i veient l'autor del llibre: Pedro García, aquest nom em sona més, però no em demanis si feia de boia, porter o extrem jeje (jo de waterpolo, ZERO).

Ha de ser dura la vida dels esportistes d'èlit si no ho saben portar bé. Mira un altre waterpolista, Rollán?, que es va acabar suïcidant després de fortes depressions..

Jordi ha dit...

TRI-CAS: nos vemos en el IC.

kevin: vaja "gazapo".. dislexia al moment d'escriure el llibre. I el Jesús Rollan va ser company de generació del Pedro, i de fet tots dos van passar per un centre de La Garriga, el Pedrro abnas, i el Jesús, no ho va superar. Hi ha un capítol que en parla del Jesús.