20080124

Ironcat 17 maig 2008


........ fins aquests moments n'hi ha 50 que no tenen excuses !!!
el límit és 300 .. si arribarà?
es notarà que molts IM'ns ja han penjat el rètol de ple?


i entre ells, servidor que ja he fet l'esforç pecunari de pagar l' inscripció ... ara nomès falta pulir uns petits detallets de no res ... augmentar els entrenaments i treure la pols a la bici

5 comentaris:

Gabriel ha dit...

A veure si aquest any s´arriba a la magica xifra. Segur que va estupendo, ens veiem a la sortida de la marató de Berga.....

Salut

Miquel ha dit...

La Txell i jo també hi serem. Espero que amb menys vent que l'any passat.

Jordi ha dit...

Quan és la marató de Berga? si fas la marató no se si ens veurem, que aquests surten molt dora, si estic per allà segur que t'espero a l'arribada maquina.

Eps! Miquel serà un plaer creuar-nos per aquelles carreteres i si pot ser amb les portes tancades al vent seria ideal!!!

Aneu a les mitjes de Granollers o BCN? potser ens veiem per allà....

David Aleu ha dit...

Jordi nanu, et mereixes un monument, s'ha de tenir un parell de c.... per apuntar-se a l'Ironcat sense tenir clar el tema entrenaments i la bici a l'armari!!

Jo ho he descartat principalment pel tema de la natació, desde gener de 2007 que no toco cap piscina i desde finals de setembre que no nedo res de res. Una merda...

Jordi ha dit...

Ostres David, com ho llegeixi això el entrenador, em ....

Els entrenaments si que estan clars, 1er enfocats de cara a la marató i desprès a Elx i Ironcat,.. però el problema es meu ja que amb la bici tenim una relació d'amor/odi, i les sessions planificades que cauen més sovint són les de bici, a més de les dificultats per combinar la bici amb la familia, per les hores que necessita la bici.

Salutacions i a veure si començes a tocar la piscina, que ja veus com ens atrevim alguns amb aquests reptes, gairebé amb uan mà al darrere i una altre al devant.