20071217

Participació als relleus dins de la CURSA 24h per la MARATÓ de TV3



Gràcies als http://www.corredors.cat/ per organitzar l'event, i especialment en korfbaler per fer-me un forat, ja que em vaig presentar a les pistes de Serrahima a quarts de 7, sense avisar ni haver confirmat la meva participació la setmana anterior.


Als fils adjunts podeu llegir com va anar la prova:






La classificació de les 24h:




I un parell de fotos del meu relleu: (podeu veure el "tartan" remullat, per tant a més de suportar el fred van tenir que patir una lleugera pluja els herois de les 24h)




I en podeu veure més a:

5 comentaris:

robert mayoral ha dit...

bona col.laboració sí senyor!!
quants kms vas fer??

Jordi ha dit...

un relleu de 2km, i gràcies que em van poder fer un forat, perquè és alucinant el grau de compromís dels correcats, no en va fallar cap durant la nit, i si no vaig errat no vaig ser l'únic que van encabir al mig dels relleus organitzats. És admirable !!! perque fer relleus entre les 2h i les 6h del matí, per les que fem horaris "normals" és "durillo".

David Aleu ha dit...

Quina planta!! si senyor, amb poderio!! Per cert m'esteu acollonit amb el tema fred? de veritat fa fred? de quina temperatura estem parlant? jo estic aqui presumint de que vaig a la cálida Spain i resulta que ja veig que em fotre de fred :(

Miquel ha dit...

La Txell i jo també vam fer un relleu pel matí. En Korfbaler s'ho va currar!

Jordi ha dit...

David, per ser Bcn aquesta darrera setmana va fer més fred de l'habitual, amb temperatures al voltant dels 2ºC, i amb força vent. Però ara semblà que es normealitza, per exemple avui a les 7:30h estaebm a 11ºC.

Hola Miquel, ja tens raó amb la currada d'en korfbalesr i tots els altres correctas implicats en la moguda. feliciats per col·laborar-hi, vaja que no us en perdeu ni una.