20110428

Entrenaments pre i durant Setmana Santa

Abans de Setmana Santa com a entrenaments destacats, vaig pujar fins a Blanes amb l'Oscar, uns 120km. La 1a part, fins a Mataró amb la colla de TriBcn, i de retorn parada a fer un entrepà per recuperar-se, que un anaba ja tocadet.I una altre sortida d'uns 80 amb companys del CTCB per el Vallès Oriental, fins a La Garriga, per acumular uns 80km.

Durant SS vaig acumular unes 14h (2.500m en 1 sessió de natació + 264 km de bici en 4 sessions + 46 km a peu en 2 ses.) destacant:

- Tirada llarga a peu fins la feina sortint uns 26km.

- Pujada a Berga per Estenalles i fent el tram final del proper Tri de Berga des de Casserres fins a Berga, sortint uns 116km.

- Tirada llarga a peu de 2h50 pujant d'entrada uns 700m de desnivell de Berga a la Figuerassa amb el meu germà, i tornant per la part final de la Travessa Núria-Queralt (1er entreno conjunt per la propera NQ que entra al calendari desprès de no resistir ni 1 segon a l'interès mostrat per el meu germà ;-) )

- Per acabar desplaçament a fer la Cursa de Canovelles amb l'Oscar en bici, sumant 30 + 15 + 53 tornant per l'Arrabassada. La Cursa va anar força bé, de menys a més, amb un recorregut modificat en part i que em va agradar força a l'haber eliminat el bucle final per els poligons. Surto amb l'Oscar i el Carles F., i anem junts fins a mig recorregut, on tenim la "Sra rampa" de la cursa, on el Carles se'n va per devant, i jo dem despenjo per darrera.... un cop recuperat i baixant per la part de pedres a sac, atrapo a l'Oscar, i un cop arribem al polígon, vaig pujant el ritme, anant a rebuf d'un atleta del Picornell, l?Oscar es queda, i aixins fins a falta de meny de 2 km que afluixo, i el darrer km s'em fa llarg, llarg. Parcials, temps final i posició:L'únic però de la cursa, ens van canviar el "bidó" de KH7 per un nou producte "ZAS" :-O

Gran entrenament amb l'Oscar, que espero poder repetir aquest proper cap de setmana, ja que aquesta setmana esta en blanc des de dilluns, bé en blanc tampoc, la sessió amb la fisio va ser molt positiva per desàrregar unes cames com pedres on només es salvaben els bessons ;-)))

I com no pot ser d'una altre forma, nous reptes s'obren per devant, i aquest ja en ferm amb el meu germà, i amb molta il.lusió per compartir-ho amb ell. Ara a veure si el recorregut d'aquest any és un pel més suau i no plou a bots i barrals.

Cap comentari: