20091012

Curses camí del Challenge 2009

Bé he decidit tornar a arrancar el bloc, i abans de parlar del challenge comentaré les 4 proves previes per preparar de forma "ecleptica" el Challenge, per batejar la preparació d'alguna forma. Desprès d'un agost horroros en que no vaig acabar d'arrancar mai, al setembre entrenaba bàsicament els darrers tres dies de la setmana, perque la resta de la setmana anaba bastnt fos, epr no dir molt.

Agost

Aranco fort fent la Cursa de L'Espluga de Francolí on faig 1h08min09s sobre un recorregut de 15km, meitat cap a dalt, meitat cap a baix.

Desprès marxem de càmpling amb la família, i el 2on dia de cursa a peu, en l'estirada d'una cama per evitar una caiguda em foto una estrabada a l'esquena que em deixa ko per la resta de vacances.. i de fet no he eliminat les molèsties fns als dies previs al challenge... coses de l'edat ;-)

Setembre
Mitja de Sabadell - 1:38:48. I el dia abans tirada llarga de bici de prop 110km, aprofitant dinar familiar on no ho vaig passar massa bé, entre d'altres motius per la costellada de la nit anterior en una "gamberrada" amb el seu vinet inclos ;-)

Cursa de la Mercé - 42:27

Amb la colla de boliblocaires al acabar la cursa... desprès 5x500m a can Felipa per acabar acumulant 2.800m, en una latre sessió "molt suigeneris" de cara al Challenge, despre`s d'haver fet una altre tirada d'uns 80km de bici el dia anterior, i 26km corrent el divendres, aprofitant les lleres del Congost i del Bessós per tornar de la feina a casa.

Travessa Port de Barcelona

El grup de nedadors presentats per l'Oscar... Rafa, Javi,Dani,Edgar, Oscar (qui va aconseguir que ens fessin una foto i a qui li agafo la foto al seu bloc) i servidor.

I un altre cap de setmana especial, vaja el de la tirada llarga d'aigua aprofitant la travessa del Port de Barcelona, 51:48 per els 48:07 de l'any passat, però justificat per ell haber nedat mínims aquest any, enfront l'any passsat que venia de fer la travessa integral dela baells i la marnaton, vaja que fer metres si importa, i més si un no bé de la natació i lliscar no és la seva forma natural de nedar ;-)
el dia abans deuria fer una latre tiradeta de bici llarga amb algubna transició curta per aprofitar el cap de setmana.

I això li vaig sumar una tirada llarga el darrer divendres de setembre, 140km per fer Bcn - Hstalric - palafolls - Calella - Bcn.. amb esprint final per arribara temps de recollir els nens al cole, que vaig sortir massa tard... al final van "sobrar" 15minuts ;-) ... i vaja això i un parell de tirades en bici més, però que mai passaven dels 100km i 1 o 2 cops a la setmana de piscina, més un dia o dos de cursa a peu, de 10 a 14km, és la preparació feta per el challenge....