20080928

81ena TRAVESSIA NEDANT AL PORT DE BARCELONA

Posició 74 amb un temps de 48:07



Vaja, molt content, ja que diria que fa dos anys vaig fer uns 50 minuts, per tant "progresso adecuadament", i les bones sensacions al aigua es tradueixen en una millora en la velocitat de creuer ;-) .. i tot i això no he nedat massa a la piscina, o sigui que tinc encara un potencial per explotar, o no? ;-)

Classificacions

I avui per allà ens hem trobat tres gamilligueros:

en Kel que ha fet la de 1000m (ja et val, nenggg!!!) i l'Oscar (a qui "nómes" li he pogut treure 3min40seg dels 5minuts que m'ha demanat en el moment de saltar de la golondrina ;-) )
A més també ha vingut en Joan hervella, company de masters al CN Poblenou i de feina, que ha fet 1h1min.

A més de la gent d'aquest concurs de "nosequinaTV del TDT" i de la gent de Marca, que fan per escollir uns quans corredors per anar a la marató de NY, sota la batuta de l'ex-ciclista profesional, en Peio Ruiz Cabestany:


4 comentaris:

robert mayoral ha dit...

felicitats per la marca, molt bon crono! i el kel, millor no opino...però com a mínim ja s'ha posat, ara li toca callar!

Mariona ha dit...

Felicitats per la travessa! Per cert, estava gaire freda l'aigua?

SanTiago Pons ha dit...

ets un crack Jordi! si, millor no opinar sobre el kel, jejejeje ... mejor callo y me pongo!jejejeje

Jordi ha dit...

Robert: gràcies, i com bé dius, el més improtant es que el Kel torna a competir, i a veure si piano piano, no s'ens eprd per el camí.

Mariona: gràcies i l'aigua estaba a una temperatura agradable per nedar, almenys jo no vaig passar gens de fred. De fet esperaba trobar-la més freda.

Santi: de res, i a veure si et posses a nedar ;-)