20080908

2008fitemp01 nedar una mica i ja esta....

El retorn a la “rutina” a portat el tornar a visitar la piscina per nedar.

Aquesta primera setmana de setembre s’ha saldat amb 4 sessions de piscina i una visita al mar, per fer 9,4km en poc més de 4h.

A destacar les males sensacions en la nedada a la platja de la Mar Bella, el dissabte al matí, en companyia d’en korfbaler de corredors.cat. Desprès d’entrar amb feines per les onades altes que hi havia, vam anar fent d’espigó a espigo, on ens reagrupàvem per atacar el següent llarg. Tots dos anàvem amb sensacions de mareig, però quan ja portàvem uns 40minuts, jo no vaig aguantar més i vaig vomitar “a sac pac” …. suposo que accentuat per el refredat que arrossego que fa que tingui les orelles tapades més les onades, “l’equilibri se’n va anar a norris”, i va accentuar el mareig provocat per el mar. Desprès d’això va tocar sortir, dutxada i cap a casa, … vaig donar per tancada la 1ª setmana,.. i esta clar que a la Marnaton prendré homeopatia per prevenir el mareig, i a veure-les venir que no serà fàcil… però intentant gaudir, si el ritme del grup que em toqui ho permet.

2 comentaris:

SanTiago Pons ha dit...

Jordiii,
per fi puc entrar al teu blog, i mira que ho he intentat cops eh! anims per la marnaton crack! quins objectius tens pel 2009 a part de l'IC?????? a veure si ens veiem aviat!per cert, diumenge que ve farem poblenou, hi vas o que????

Jordi ha dit...

A veure si eliminan això del "proper repte" ja no hi ha problemes de visualització?

ja diràs Santi...