20080203

La Mitja (Granollers)

Resultat de la mitja de Granollers

1h34min00s





Parcials km: (9:17) – (9:09) – 4:53 – 4:35 – 4:39 – 4:37 – 4:38 – 4:29 – 4:26 – 4:20 – 4:14 - 4:28 - 4:26 - 4:28 - 4:14 - 4:11 - 4:14, - 4:02 - 4:14 – (0:16) (entre parentesis parcials de 2km i l'altre els 0,975m finals)

Pulsacions: promig - 169 i màxima - 180 (totes dues un batec més, respecte a Sitges

Desnivell pujat: 150 m.


Ens trobem amb els companys de feina abans de començar ... foto de grup i cap a escalfar (properament les penjaré).

Per allà em creuo amb en Xeix, els Raspes, el Robert, extriatleta del Molins de Rei, etc ..... moltes cares conegudes

Tornem a sortir el trio meravella, Joan Marc, Oscar i el blocaire de torn, .. objectiu 1h36min , i anar fins ala Garriga a 4:43 per apretarde tornada.

Als vols del km 4, amb tantes "ESSESSS" esquivant gent, en Joan Marc es queda. Amb l'Oscar continuem apretant, ara ell (sobretot en les "rampetes"), ara jo (especialment en les baixades) .... fins que veiem aparejar en Samuel Wanjiru (59min26s), volant baix ..... 3 keniates més i en Chema Martinez. Arribem a La Garriga, repetxont, i passeig de terra, en una nova variant del recorregut per La Garriga. (Aqui em saluda un parell de vegades un extriatleta de l'època universitaria, en Jordi Riera).

Reforç energètic amb l'aigua del km 11 i pico... que ens queda un trosset per acabar.

A partir d'aqui pujem el ritme, i rodem uns quants en 4:28, i algun 4:14 ...... tremolem per si vindrà o no la sotragada....

A falta de 3km, apretada final, l'Oscar es queda i jo apreto fent en el penultim km, el més ràpid, en 4:02seg.... i fins a meta per la recta interminable de Granollers.

Molt content, des de Sitges he fet una progressió de 4minuts ..... esta realment bé ... ara a veure que passa la propera setmana a BCN, quedaran cartutxos a la recamara per apretar les dents? i acostar-me a l'hora trenta, l'Oscar s'atrevirà a provar-ho?

A destacar els 79 minutes, com qui no vol la cosa, d'en Toni, els 87 minuts d'en Sergi, els 94 de l'Oscar, els 97 d'en Joan Marc, i el pundonor d'en Joan d'acabar tot i que se li ha pujat un panxell, i de la raquel i la Mireia amb un justet entrenament de 3 setmanes.

A l'acabar la fem petar amb la Blanca, el Jordi, el Miquel (T. Carinyena i exdecathleta reconvertit en triatleta), en Joan Marc, Oscar, Tocola, Enric Boldú, etc.....

Fins la propera.

_______________________________________________

Afegitó de dilluns, notícia al Períodico: http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=480113&idseccio_PK=1011

6 comentaris:

Ironcraig ha dit...

jaja el decatleta es diu miki, el dani és el presi del trialó carinyena BCN.
A veure si em passes fotos dels de la feina... si,si aquelles en que has apratat per sortir devant meu i en primer pla... jajaja

SANTI PONS ha dit...

Felicitats Jordi per la marca!!!!!Una salutació.
P.D.Al blog del CTBERGA pots escoltar-hi una entrevista feta a Radio Berga divendres!

robert mayoral ha dit...

bona mitja, com et recuperis de la mitja-lesió a Barna baixaràs de 1.30....a veure si coincidim també, encara que tu passar desapercebut ho tindràs difícil!!!

Gabriel ha dit...

Enhorabona figura!!! Vas fer una molt bona cursa, segueix així i a la Gamilliga ho tindrem complicat.
Recupera´t bé de la fascitis...

Salut

Jordi ha dit...

Gràcies a tots i ....

... Oscar per les correccions. I les fotos avui crec que ja les tindré, o sigui que dimecres potser ja les tindràs tu.

.... Santi, i a veure si alguna escolto l'entrevista.

.... Robert, la fascitis amb paciencia suposso que anirà remitint a base de gel i estiraments específics, i lo altre no és res més que mostra de que vaig apretar de valent, dins dels meus parametres clar ;-). I a veure si la podem petar una estona a la de BCN, que a granollers va ser un passa que t'he vist ja que jo no em vaig acostar al podí a l'hora que vau quedar.

.... Gabri, m'estic possant les piles perquè sino no et veure ni quan m'atrapes a la bici, ja que per ara estas nedant més ràpid que jo.

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

Ei crack!
Quina enveja que em feu, com m'hagués agradat estar allà amb vosaltres. Em quedo amb els 3-4 kms finals que vas fer anant a més, et queda força marge de millora