20070705

Setmana 2 a 8 juliol

...continua costat-me molt anar a entrenar ..... però, espero que l'excursió a la Pica d'Estats, amb companys de feina, el contacte amb la natura i oxigenació, fassin un efecte "netejador" que em portin a a reemprendre els entrenaments de cara a la tardor, ......, i poder sortir de la cua de la gamilliga .....


Ressenya de l'excursió a la ica d'Estats, extreta del Club Excursionista Teià, que la van fer el mateix dia que nosaltres, però d'una tacada (http://www.teia.net/cet/itineraris/iti2007_la_pica.htm)

















Dissabte van fer cim segons les previsions ..... una foto de grup al cim i una de servidora amb una "petita" congesta de neu ... i que més tard en vaig "tastar" una altre, vaja que va anar del cantó d'un duro que no faig un "culenbajen"....




















Dissabte. Ascensió a la Pica d'Estats i el Pic Verdaguer, desfer el camí fins a les tendes, desmuntar, recollir i retorn a casa.

Divendres. Aproximació a la Pica d'Estats. Avui hem de pujar fins al Estany d'Estats si ens dona temps, i sino al Estany de Sotllo, on plantarem tendes, per l'endemà seguir camí.

Dimecres. Can Felipa Natació 1800m El retorno .... 200 esc + 4 x (50 peus + 100 pullboy) + 500 m continuo + 100 peus + 200 pullboy + 200 ref.

1 comentari:

Gabriel ha dit...

Vaja excursioneta xula que us veu muntar. Si puc a la següent que munteu m´enxufaré.

Salut