20110608

va per tu, Carles !!!! EXTREME MAN Salou 226

Siguis on siguis Carles, et portaré sempre al cor ... va per tu !!!!Fins aquest any la relació amb tu i amb les curses 226 han anat en paral·lel, a partir d'ara, estiguis on estiguis, espero que les puguis compartir amb mi.

Allà per el 98 ens vam conèixer per circumstàncies professionals, vam fer amistat i compartir moltes converses, escapades a còrrer els migdies en ple sol dinant desprès a correcuita per tornar al lloc de feina, em vas donar a conèixer el Trophée Desman (Raid per empreses) i ens vas empenyer a participar-hi, vas aguantar les meves paranoies en el camí cap al meu 1er IM, l'home de ferro a Eivissa en aquell mateix 98, vam compartir cotxe, em vas explicar moltes històries de rugby i donar a conèixer el 3er temps,.. i al 99 vas emprendre un altre rumb professional, però vam mantenir el contacte, dianrs esporàdics i alguna trobada amb families, la darrera a la franja on vam gaudir i molt de la vostra hospitalitat, de les festes del poble, i de les excursions que vam fer... i ara lamento els dinars que per "a o per b" no hem pogut fer i que ningú ens tornarà.

Gràcies Carles per ser com eres i transmetre aquesta alegria de viure, gaudir del dia a dia amb alegria i ser tant bon amic dels teus amics !!!!

La transició Ironcat a Extrememan no va estar com me l'havia plantejat ni com me l'hagués pogut imaginar mai...
  • una 1a setmana de recuperació, bé aquesta part si ja que fer el gos s'em dona prou bé, i només faig una sortida d'uns 60km en bici i un parell de sessions suaus de piscina, ah! i la meva 1a victoria amateur a la cursa de pares de l'escola ;-)))
  • una 2a setmana de càrrega on no hem trobo massa fí i l'entrenament es redueix a 1 sessió de natació i 1 de doble de bici, per sumar 64km més
  • una 3a setmana de "tappering on només faig una sessió de natació d'uns 2.500m, i rebem la patacada, el Carles ens ha deixat


Dissabte anem a recollir tot el material i per variar, en aquesta cursa torno a tenir tot el recolçament de la família, moltes gràcies !!!!

El dia de la cursa, el meu pare m'assisteix de matinada, i tot sota control i amb marge de temps suficient.. Amb l'Àlex (company club) ens trobem a boxes. Un cop revisada bic, enfundat neopré, etc... em col·loco a la camara de sortides, fins que vaig a obrir el casquet, i em quedo amb 2 trossos a la mà. Parlo amb la Laura (jutgessa principal) i com que no en tenen de recanvi, em diuene que surti sense.. al cap d'una estona apareix un noi de l'organització i m'en donen un, gran eficiencia.
Darrers ànims amb el Coro (Jovent 79), Salva (CTG), etc.... crit per treure els nervis i a gaudir.... natació neta i amb sustos amb les meduses, fins a 5 es creuen en el meu camí, i 2 per els pels no me les menjo.

1a volta ok, amb la conya de la natació a l'Australiana (sortida a la sorra que ens portarà uns 2min) que entenc que per el públic és agraïda... per allà rebo els ànims del meu pare i del Joan Marc (ja esta allà, al peu del canó)...
... i a per la 2a amb l'Àlex que acabarà sortint a darrera meu ... i en 59min20 ens plantem a la T1.T1 lenta, en 8min08s. Em vesteixó de ciclista mantenint el top que ja portabá de la natació, i a per la bici.Buff! La bici ... regulo i tothom em va passan, jo a la meva. Cau el 1er port i més llarg del dia, La Mussara, desprès un terreny puja-baixa on no pots descansar gairè i a les baixades tampos et pots relaxar en excès amb alguns revols ben tancats..... i arribem al km 100, passat el port de La Figuera on tenim el avituallament personal, canvi-ho el bidó-biberó per un de nou, cauen 2 donuts (s'em possen de fabula) i em posso crema solar que ja s'ha decidit afegir-se a la festa... passem Lloar i veig una pared a l'altre costat, km 114, 2-3 km de pujada fins a Gratallops, potser un 15%?, no ho se però a mi em deixa tocadet i madur.. des d'aqui fins al final a rodar per no caure de la bici, ja no vaig sobrat de forces, més haviat justes. Pujant a Coll Roig, la darrera dificultat anunciada del dia, m'avançen en Salva i en Coro, apareix en Joan Marc animant...... i un cop coronat, ens queden 10 km de baixada, més 30 amb tendencia cap abaix, però amb "falsos llanos" i un lleuger vent en contra que aquelles hores fa mal. En aquest tram atrapo al Coro i el fem juntsrespectant el no draft. Deixò la bici desprès de estar-mi 8h18m27s.. amb la familia al peu del canó esperant la meva arribada gràcies al SMS oportú d'en Joan Marc (gràcies nen, això no té preu).T2 en 6m20s, un pel més ràpida, on m'unto bé de crema, malles, bambes i gorra de LZ06(hadmade by mama que només n'hi ha una).

Marató en 4h59m00s, còrrer-còrrer va ser que no, vaig caminar/còrrer, sense problemes físics extraordinaris però amb la ment i les cames molt tocades de la bici.Atrapo al Coro cap al km 11 i anem fent junts, combinant el caminar i còrrer. S'ens afegeix el Joan Marc que em dona suport i conversa els darrers 26km aprox. (això no té preu). Cada volta passes per contrameta 2 cops, i per allà tinc la familia donant ànims, amb els peques xoquem mans, el Dani, l'Àlex, la Barbara (encara que no la vaig veure) i el públic et va donant ànims per el teu nom - gràcies a que el dorsal el portaba imprès -.Circuit pestos per el meu gust amb molts trams de pujar-baixar de voreres, trams estrets separats per cons (si enlloc de 300 i escaig haguessim estat 1000, per allà no passem), molts creuaments de carrers (però perfectament coberts per voluntaris, protecció civil i policia urbana) però amb dos avituallaments ben ubicats, de forma que en cada volta de 10,5km en tenies 4. Cap a la 3a volta el Coro es queda, va més tocat i jo vaig fent a ritme trote "cotxinero".... procuro manteir el ritme, tot i que encara faig alguna caminada llarga, però a mesura que s'acosta el finall vaig reduint els trams de caminar, deu ser l'efecte arribada que et fa pujar un pel el ritme i deixar de caminar. Duarant la marató tiro de coca-cola, aigua, algun tros de tarnja i un parell de gels de squezy que donen als avituallaments.Darrers metres, abraçades amb el Dani i el Joan Marc, saludar a la familia i el Nil s'afegeix per fer el darrer tram.. de fet em tiba per entrar, molte semocions, per fí creuo meta, content per superar un nou repte i possar al sarró l'onzè IM, en 14h31m17s.

Gràcies a tot/es per el suport !!!

Cap comentari: