20100927

Curses Setembre per tancar temporada

Triatló Banyoles (4 set 2010) en 2h37min27s

Desprès de 3 setmanes de vacances i de no entrenar, no va anar tant malament com això...

Natació correcte.
Bici donant-ho tot, aguantant els grups fins on no aguantaba més, llavors queia fins que m'atrapaba el següent grup i aixins fins a uns 4 o 5 cops. Aqui se m'escapa el Carles Bou i alguns companys del CT Cíngles de Bertí, però veient la mitja que em va quedar al final, puc estar més que content d'aquest segment.
Cursa a peu anant a tot el que podia amb sobrecàrregues i amb 3 bones butllofes que vana anar sortint per còrrer sense mitjons sense haver-ho entrenat aquest any. Però no era questió de que m'atrapes el Joan Marc ni els companys del CT Ciíngles que vaig atrapar durant la cursa a peu, l'Isi i l'Enric.

la cara ja ho diu tot.

Resultats

Bona cursa i punt de retrobada amb amics, companys d'equip i amics blocaires.

31ena Matagalls - Montserrat (16 i 17 set 2010) en 13h52


Travessa que vaig fer amb l'amic David Butxaca, de fet la 2a d'aquest any, desprès de superar la dura Núria-Queralt per la d'aigua que ens va caure. No podiem fallar si voliem recollir els 2 punts que ens faltaben per poder optar a participar a l'UTMB 2011. Per tots dos es tractaba de la nostra estrena, en probablement la travesa més popular que es fa a casa nostra.


A punt de marxa, però encara ens quedava una estona i una passejada previa en metro i autobus fins a Coll Formic. En el meu cas, equipat amb la darrera adquisició, una motxila "Mckinley-Raidlight 10l", a Embrun.


El temps es va comportar. Va estar plovent mentres esperavem la sortida, però en el moment d'engegar, veient que anava afluixant, fora impermeables i a trotar. Al cap de poca estona ja es va aturar i vam acabar la travessa amb el cel ben estrellat i la lluna ajudant a la visibilitat dels camins. Alguns trams amb boira, alguns corriols embrossats i amb arbres al bell mig que et feien ajupir força per passar-los, algun tram curt de llosses relliscoses, però els grans trams de pista i el parar-se el temps imprescindible als controls i els avituallaments (revissant la Núria-Queralt deuriem perdre allà com 2h en aquetes aturades, encara que allà anavem molt tous i alguna va ser més que necessaria), van fer que assolissem un temps que no ens haviem plantejat en cap moment, per la poca preparació que portabem tots dos, a més d'algun ocellot que vam agafar en algun tram o altre del recorregut.

Fotos de la galeria del Mundo Deportivo: impressionant la 1a foto amb l'intendencia que porta hipercalòrica ;-))))

Els avituallaments molt correctes amb entrepans i brou alguns... i a mesura que els avituallaments s'acostaven a Montserrat, apareixien esl entrepans de nocilla i els donuts. La distàcia entre ells era d'uns 14 km aprox. A més, en alguns dels controls, ubicats entre avituallaments també tenien aigua per recàrregar bidons.

83ena Travessia Port de Barcelona (26 set 2010) en 56min03s




Aqui amb en Carles, que va fer una visita sorpresa tot aprofitant que ha tornat a engegar les sessions de cursa a peu. A veure si, a poc a poc, però sense pausa recuperem la grupeta bolibloc!!



i com en els darrers anys, tornem a coincidir amb l'Oscar, que per 2on any consecutiu em va tenir que esperar a l'arribada, felicitats crack !!!


He empitjorat marques els darrers anys, 48:07 (2008) i 51:48 (2009), i aquest any ja m'he acostat perillossament al límit de 60min. oscar ens hi possem de valent el proper any? i a per un sub 45min?

Resultats

I desprès de la dutxa exterior, per cert força mirons/es fent fotos, gravant videos o sense perdre detall ;-O ,


L'Oscar cap a fer un "pleno" de butifarras i jo cap a casa, fins la propera !!!

Amb aquesta cursa queda tancada la temporada 2010. Ara un període de "no curses" fins mitjans de novembre, i si no hi ha res de nou reapareixerem a la cursa del Camp de l'Arpa.