20091213

2a etapa sprint final 2009


Foto gentilessa Oscar (de dreta a esquerra): Oscar, Andreu, Txema i hdfcat


LlocGral..... T_Final..mKm
308......... 1:31:10......4:20


Avui he tret cap a Vilanova, amb l'objectiu d'atacar 1h30 i seguir l'estela del dominador de la lligueta boliblocaire, en Coyote.

Aquest matí he recollit l'Oscar i cap allà en fet cap.... i quin dia, lleugera pluja que amb el fred que ha fet, li ha donat més duresa a la cursa.

Allà ens hem trobat amb dos companys d'equip de triatló, CTCB, el Txema i l'Andreu.

Sortida mal ubicats i anem avançant com podem la gent.
km 2 en Txema accelera i jo surto a darrera.
km 5 marxa en Txema, no aguanto el seu ritme.
km 11 n'Andreu m'atrapa i tiba de mi endavant..."aquell cap pelat d'allà davant del Prat és un rellotge en fer 1h29"... desprès, resulta que no ho era, però ens ha ajudat a continuar apretant de valent.
km 14 el passem amb opcions de marca.
km 15 agafo ampolla aigua i l'Andreu fot una apretada, es troba amb forces, jo no el puc seguir, i pateixo en els trams de pujada de la ctra de Cubelles. A aquesta alçada de cursa els peus ja estan xops de passar bassals.
i aguantant com puc... 1h31m10 temps xip i segons FR301 1h31m08 i 21,370 km.

Pijor parcials el km1 amb 4:41 i el km20 amb 4:43,.. vaja que aqui s'en ha anat l'objectiu ;-))), i curiós, el millor el km19 amb 3:56 segons rellotge.

I una mostra del fred que hem passat a l'arribada ....quan arriba l'Oscar recupero claus del cotxe, i l'espero dins embolicant amb la manta... i els 100m que ens separen del pabelló amb les dutxes els fem en cotxe, estem glaçats. (això deu ser que s'acosten els 40 ;-) )

3 comentaris:

Jag75 ha dit...

quan ataques el sub3h?

;)

ens mantindrem a l´espera...
bona cursa Jordi, bona cursa en un dia dur de veritat.

Jordi ha dit...

La incenció és el març, el 1er diumenge per ser més exactes... però esta clar que tots els astres s'hauran d'alinear per cuadrar el cercle.

Dimarts i encara estic pendent que els bessons s'acabin de desclavar ;-)

Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

ets molt gran tiuuuuuu !!!!