20091104

Objectius 2010: sub 3h + 10 de 10

Per tancar l'any:

Guanyar la lligueta de la Grupeta Bolibloc. Però per dates complicat, em cal fer 6 curses d'aquí a final d'any, per completar les 14 que puntuen com a màxim

15 nov - 10.000 de Camp de l'Arpa, a per un sub42

21 nov - Torneig de bàsquet solidari, unes 6h amb sistema 4x4, amb l'objectiu de sortir sense lesions.

6 des - Mitja Mataró amb l'objectiu de que el meu germà assoleixi 1h45min.

19 des - 6h corredors.cat amb la fita de superar els 60km, dins de les 24h27 des: SS Masnou amb cursa per els nens també d'un km.

31 des: SS BCn, un clàssic.

...i si l'agenda o permet i les cames poden, potser cauen la Mitja de Vilanova i una cursa de Sabadell el dia de Sant Esteva, per assolir les 14 curses necessàries per guanyar la lligueta.

I per el 2010: (títol de la pel·lícula) sub3h + 10 de 10.

1- Baixar de 3h a la marató de BCN. Buff!!aixó és córrer de debò, però els somnis s'han d'empaitar.

2- Tornar a l'IRONCAT. Primer de tot, per fer una prova que crec que és de les que té una filosofia a l'estil dels origens de la LLD, i també per gaudir de la prova al costat del gran Joan Marc, altres amics, i a més, a nivell personal a cercar el 8è finisher, i a poder ser amb marca personal, acostant-me a les 11h.

- Per el meu cap ronden males idees (no em calen amics per fer juguesques, jo sól en tinc prou per "emmerdar-me").... ULTRATRAIL MONTBLANC 2011: i per això cal fer currículum i en aquesta linea en ment tinc fer alguna d'aquestes proves: Marxa Romànica (1 de 1), Núria-Queralt (desfer empat a 2), Cavalls del Vent (pendent de fer), Matagalls-Montserrat (pendent de fer).

3-Embrunman. Festa d'aniversari "........." (a gust del lector l'adjectiu) per celebrar els 40 "tacos" enfrontant-me als meus dimonis i pors: els ports d'alta muntanya, baja un "hors categorie" com l'IZOARD.

4- 2on irontest UPC. Podria ser el 10 de 10 si abans assoleixo els reptes plantejats, i si els que vam estar en la 1a i única edició d'aquesta prova entre amics, esn acabem decidint en tornar a l'escenari on alguns es van estrenar en la mitica distància dels 226 i altres ens vam inocular d'aquest meravellos virus, o potser no tan meravellos? ... això va per barris ;-)Però bé, assolim el que assolim, l'important és gaudir del dia a dia, de la família, dels entrenaments, dels no entrenaments, de les "cutxipandes", de les braves, ....

..... la vida només és viu un cop i s'ha de fer a fons!!!! som-hi!!!!!!!

3 comentaris:

lluis ha dit...

Et veig motivadet, eh?...

Endavant amb els reptes i a veure si coincidim en algun.

A reveure

Jordi ha dit...

Motivadet o com una "puta cabra"?
aquesta és la pregunta del mil·lió, i millor no responondre-hi.

I a veure si coincidim alguna banda, Roth03 és irrepetible, però una altre expedició familiar tindria la seva gràcia.

Anònim ha dit...

15/08/2010......el repte dels reptes per al 2.010...endavant, valor pit i collons !!!
No crec que estiguis boig..........si més no, tots ho estem !!!