20090604

Half challenge Calella (24 maig 2009)



Les conductes, com les malalties, es contagien dels uns als altres

Francis Bacon, filòsof i polític anglès (1561-1626)
Font: minimàlia / la frase del dia / dimarts, 2 de juny del 2009


Desprès de viure des de dins les diverses trampes greus (saltar-se fins a 2 boies a la natació i/o grups de "gran volta ciclista" a la bici) i altres de lleus (despilotar-se i/o canviar-se fora de la carpa, correr amb el pit a l'aire, dorsal a la cursa a peu darrera,etc...) poques ganes tenia de fer un post al respecte.. però des de Minimalia van enviar aquesta frase, i em semblà un bon reflexe del que vam viure, i que no es res més que un altre reflexe de la societat en la que vivim, on es premia el trampos, el tot i val va per sobre de l'esforç, etc.....

I els que van fer trampes o bé estan retratas en fotos i videos que pululen per la xarxa, o si un s'agafa l'excel i analitza velocitats en bici i posició en que es baixen... oh! sorpresa "benganito" que diu que és un legal de nassos.... avui ha fet la bici de la seva vida ;-)

La meva cursa LEGAL:
  • Natació dolenta amb sendes diagonals per recuperar la 2a i la 4a boia. A l'inici al tancar le neopré.. és surt el carro de la cremallera (és que l'amic Joan Marc esta fort de collons<) però el neopré va quedat ben tancat i va aguantar perfectament

  • Bici correcte per el meu nivell, al masnou em planto amb un promig fregant els 31km/h, però la tornada amb el vent en contra es fa dura, a més el que t'adelantin un munt de grups desmoralitza bastant, però bé jo al meu rotllo i amb la satisfacció personal de com sempre lluitar jo i els meus condicionants contra la distància i la climatologia.

  • Cursa a peu fluixa per el que m'esperaba, però vista la calor i lo "pestos" que era el circuit, a més de desangelat de collons, també vaig fer-ho correctament, Ah! vaig donar-me una bona estarracada, pelant-me fenoll i colze esquerres, i la ma dreta, coses per no aixecar els peus de terra i voler deixar el formigó per còrrer per un tram de terra.



El carro del neopré i el dorsal...


1eres rampes sortint de Calella (aqui la gent encara respectaba força les distàncies))


Deixant passar el grup arribant a Calella (encara no se que feia a l'esquerra de la carretera ... si que anaba malament ;-) )


km 2 i anant fort.... fins al km 4 que ja se m'acaba l'empenta de la T2 i de la familia....


Darrers metres....

6 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agrada la foto del pitrall amb el corró...........però jo recordo més encara la cara que feies quan et deia: tranquil Jordi, que la cremallera no se't obrirà , tranquil.... ( menys mal que et vas fiar de mi, un altre ja hagués abandonat allí mateix)

ens parlem
una abraçada

jag75 ha dit...

Felicitats Jordi,

quan descrius la teva cursa, no feia falta que hi possessis el de "legal". ;-)
ànims i a pel proper objectiu

Anònim ha dit...

Per cert, has pogut arreglar el neoprè ?

Ja quedarem per fer una volteta en vici

David

lluis ha dit...

Bé, un altre al sac!!
I per mi només hi ha una solució: pèls tramposos mà dura, ex: Guadalajara, Zarautz, Roth, etc...
I tampoc em val l'excusa de molts de: com tothom ho feia jo no seria l'únic tonto a quedar-me. Qui vulgui fer drafting que vagi a les proves del circuit Català!!

Jordi ha dit...

La solució/idea de com s'ha de fer la tinc (ma mare és una artista del fil i l'agulla), però ara fa falta que els proveïdors estiguin a l'alçada.... a veure si aquesta setmana m'acosto a Esportissim i els explico el tema... seguirà...

i ok a fer una volteta... però entre patum i festivals escolars, harà d'esperar uns dies ;-)

Sol·lució o no: doncs cada cop ho tinc menys clar si n'hi ha. Perquè a Zarautz el darrer any també hi van aapreixer els xupopters, o sigui, que és un mal endemic de la conducta de bastants pseudotriatletes. C'est la vie!!! i no de color de rosa.

Jordi Gonzalez ha dit...

Enhorabona per la cursa Jordi! Amb l'entreno que portaves té encara molt més mérit!!!
Respecte als que no respecten el reglament, no val la pena fer-se mala sang, la millor opció és la que vares triar, a la nostra i qui vulgui fer trampes, que en faci, total s'estan enganyant a ells mateixos....
Salut i a veure si coincidim en algun tri!!!