20081103

Doble Ironman Terrassa , 3 i 4 d'agost de 1996

De Doble Ironman Terrassa

(si cliqueu a la foto, podreu veuré l'article complert publicat a la revista "TODO TRIATLON")


La feina d'hemeroteca del cap de setmana s'acaba amb la "penjada" d'aquesta altre cursa d'ULTRADISTÀNCIA .... a falta d'entrenar amb l'excusa de la pluja li he donat l escàner ;-)

10 comentaris:

SanTiago Pons ha dit...

Jordi,
ja saps que es farà el possible perque el doble torni al 2010 ... s'ha de pensar en el lloc perque es complicat, ja hi han un parell de llocs a la llista ...

Jordi ha dit...

Es requereix proximitat piscina als circuits. Eu pensat amb el tontodrom de cal Rosal, amb fàcil enllaç des de la piscina de Berga o la del càmping?

SanTiago Pons ha dit...

Se m'ha passat pel cap, pero no sé, banyoles pot ser un bon lloc també, i no descartem el circuit de catalunya, encara que el circuit seria mes apropiat per distancia mes llarga, triple o deca ... com ho veus jordi?

Jordi ha dit...

Al Circuit li veig l'inconvenient de la distància, i l'altre problema que dubto que el pugin tancar per tu un període superior a 24h, suposso que qualsevol activitat no relacionada amb el motor els hi supossa perdues econòmiques a excepció d'activitats com la cursa per l'esclerosi múltiple (ocupació d'un matí), que lis supossa un petit impacte positiu en l'ambit social.

Banyoles, tu has fet els 300, 400, etc.. però no és un circuit tancat al trànsit, i crec que per una prova competitiva oficial d'aquestes característiques és bàsic, i el trànsit hauria d'estar molt minimitzat i controlat, si no es pot a 0, i passar per una zona urbana no ho veig gens pràctic.

SanTiago Pons ha dit...

La veritat, es complicat pero ganes n'hi han ... a l'equador per exemple fan el deca en circuit de motos ... mirarem d'anar pensant i movent fitxes ara quan veiem el nou calendari de la iuta al desembre ... el tontodrom de cal rosal no és tan rapid com sembla per fer-hi 360km, Banyoles és més rapid, almenys a mi les mitjes em poden sortir més altes allà ... a veure si ens ajudes a pensar una mica en tot això que ja fa anys que corres per aquest món!

lluis ha dit...

Integral de la Baells + Pujar i baixar dels Rasos 14 vegades i el córrer al passeig de la Indústria pots donar-hi les voltes que vulguis fins quedar ben marejat...

SanTiago Pons ha dit...

deixa de dir tonteries lluis, 14 vegades als rasos no es fa ni amb cotxe

Jordi Gonzalez ha dit...

La idea pinta molt bé, a veure si al final es pot concretar, conteu amb publicitat per la Costa Brava i comarques gironines.
Força, Honor i Triatló!

SanTiago Pons ha dit...

Jordi,
a partir del desembre se'n parlarà amb el president de la iuta i ho començarem a moure ... gràcies!

Ironcraig ha dit...

ufff a mi no m'hi veureu... només de pensar-ho em poso a suar... :-))