20080524

2008028 setmana del descans postIroncat, res millor com la PATUM per desconnectar

Diumenge, Patum de Lluïment .... i aigua a dojo ... vaja, com va dir el meu pare, aquest edició es pot batejar com "LA PATUM DELS CARGOLS", perqué si a la Patum infantil ens vam mullar, el diumenge ens vam banyar. Però tot té el seu cantó positiu, vam poder disfrutar dels salts i els tirabols amb els petits a coll, ja que hi havia menys gent, amb la mullena les guspires eren menys perillosses, i la festa s'anava desenvolupan amb una marxa menys de l'habitual.... però es tenia que vigilar amb els paraïgues, el més perillós que corria per la plaça.

Dissabte continua plovent. Al matí recullo la bici neta i revisada per preparar Roth... em comenten que les llantes també van quedar ben plenes d'aïgua.. o sigui que vaig còrre una mica lastrat.. ufff! aqui estan els 2' per baixar de 12h jua,jua .... Al vespre anirem al passacarrers, una estona amb els petits, i desprès hi tornarem,però només els grans... si la pluja no és excesiva.

Divendres PATUM infantil passada per aïgua.
Al matí, passacarres + Patum de lluïment,

Els gegants protegits amb impermeables per l'ocasió,


.... i a la tarda PATUM complerta, retallant la 4a passada de les colles per la pluja persistent i forta algunes estones.

Comparsa masses en acció,


L'Aliga inicia el seu ball,


Un ple en els instants previs al salt,


En ple esclat de fuets en el 2on salt de plens,




Dijous PATUM complerta, mirant des de fora el 1er salt de plens per arribar quan estaba a punt d'enegegar, i el 2on salt ja estabem dins per agudir de la festa.

Dimecres ja començo a caminar bé, amb petites molèsties però tinc la sensació d'estar força recuperat.

Resta setmana descans i, a partir de dijous nit, la combinació descans + patum.

Dilluns piscina 10minuts per poder caminar com una "persona" i al vespre fisio, que em possa deures per evitar futures lesions, treball lumbars i turmells.

1 comentari:

FRANK JIMENEZ ha dit...

quina enveja gaudir de la PATUM
jo nomès he anat un cop en dijous nit i va ser mortal.